Alexandru Ionuţ Bogdan, poliţistul arestat pentru că a batjocorit o fetiţă, în Dolj, o ducea pe copilă acasă la părinţii lui

Distribuie daca ti-a placut acest articol!

Alexandru Ionuţ Bogdan, poliţistul arestat pentru că a batjocorit o fetiţă, în Dolj, o ducea pe copilă acasă la părinţii lui. Bărbatul în vârstă de 33 de ani e căsătorit şi tatăl unui băieţel şi şi-a recunoscut toate faptele.

loading...

Detalii teribile ies la iveală în cazul poliţistului din Craiova care a batjocorit vreme de aproape doi ani o fetiţă pe care a cunoscut-o la Segarcea, când copila avea 12 ani. Poliţist la Secţia 5 din Craiova, Alexandru Ionuţ Bogdan e originar din Segarcea, acolo unde mergea des, la părinţii lui.

În toamna anului 2017, mergând în zona stadionului din Segarcea, în apropierea apartamentului deținut de către părinții săi, inculpatul Alexandru Ionuț Bogdan o cunoaște pe persoana vătămată minoră, în acel moment în vârstă de 12 ani, elevă la o școala generală din localitate.”, au reţinut anchetatorii din declaraţia poliţistului.

Acesta a povestit şi cum a ajuns să o seducă pe fetiţă: “În perioada următoare inculpatul păstrează legătura cu persoana vătămată prin intermediul messenger-ului sau telefonic, întâlnindu-se ori de câte ori se deplasa la în localitatea Segarcea iar după câteva luni ajungând să întrețină relații sexuale. Ulterior cei doi continuă să întrețină relații sexuale în mod repetat în apartamentul părinților inculpatului sau în autoturismul său personal.”

Fetiţa abuzată a fost în plasament la o familie din Segarcea, dar asitenta maternală nu a mai făcut faţă comportamentului inadecvat al acesteia, aşa că a mers la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj şi a cerut ajutorul. De acolo a plecat ancheta şi managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru identificarea unor eventuale forme de abuz/exploatare/trafic asupra minorei.

În urma controalelor medicale periodice efectuate minorei, în luna octombrie s-a constatat prezența unei sarcini oprite în evoluție.

Anchetatorii au mai stabilit că fostul poliţist a realizat o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întreținea relații sexuale cu fata, cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată, în poziții cu același caracter sau prin expunerea organelor genitale ale acesteia. De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut.

Alexandru Ionuţ Bogdan e arestat preventiv 30d e zile şi cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă printr-un sistem informatic.

Sursa: observator

Share Button
loading...