Proprietara unei șaormerii s-a sinucis. Contabilul dă vina pe autorități: ”N-a mai suportat controalele repetate!”

Distribuie daca ti-a placut acest articol!

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, proprietara unei șaormerii din Timișoara, s-a sinucis. Tânăra era copleșită de controalele făcute de autorități, așa că a decis să-și încheie socotelile cu viața. 

loading...

Contabilul femeii, Anton Kovacs, a povestit drama prin care a trecut clienta lui. Mai exact, se pare că femeia s-a spânzurat în urma controalelor venite din partea autorităților. 

A lucrat ani de zile în străinătate, iar apoi a decis să se întoarcă în țară. Și-a cumpărat o garsonieră, și-a deschis o șaormerie, însă lucrurile nu au funcționat așa cum spera ea, motiv pentru care ulterior, copleșită de controalele pe care le-a avut, femeia s-a spânzurat. A fost găsită abia după două săptămâni, când fiica ei din Olanda a venit în țară ca să afle ce a pățit.

Era o femeie ca atâtea alte milioane de femei, avusese o mulțime de greutăți în viață, era singură și la fel la alte milioane de oameni din această țară plecase “dincolo” unde a lucrat pentru a câștiga niște bani care să-i permită ca la un moment dat să ducă o viață mai ușoară decât avusese până atunci.

După ce s-a întors, din bănuții pe care-i câștigase în peste 20 de ani de muncă și-a cumpărat o garsonieră, undeva prin Calea Girocului.

Și a încercat să încropească ceva din care să-și câștige existența de zi cu zi, cumpărând o mică afacere “la cheie”, o șaormerie, aproape de casă.”
, a dezvăluit contabilul ei, potrivit Infotimisoara.

Sursa: antena1

Share Button
loading...