Dan Petrescu e la cutite cu Tucudean si vrea sa scape de el cu orice pret! Care e cauza conflictului

Distribuie daca ti-a placut acest articol!

Relatia tot mai proasta dintre Petrescu si Tucudean (29 ani) il va forta pe jucator sa-i paraseasca pe ardeleni in perioada de mercato. Totul a inceput in meciul de play-off jucat contra celor de la Astra, cand “Bursucul” l-a injurat pe atacant, care a auzit totul si a ripostat.

loading...

Ulterior, Petrescu si-a cerut scuze, dar Tucudean spune ca a rezistat cu greu sa nu reactioneze dur. 

Conflictul dintre cei doi a continuat dupa ce jucatorul a refuzat amanarea platii a doua salarii, masura ceruta de Petrescu, informeaza Gazeta Sporturilor. “Mie nu mi se pare normala ideea”, ar fi comentat Tucudean in vestiar.

Totul a culminat cu decizia lui Dan Petrescu de a le prelungi contractele lui Hoban (37 ani) si Vinicius (35 de ani). Tucudean a fost extrem de deranjat pentru ca antrenorul nu a insistat si pentru prelungirea intelegerii lui, in detrimentul celor doi, care nu mai prind minute la echipa.

Mai multe surse din club, potrivit Gazetei, sustin ca Petrescu doreste sa scape in vara de Tucudean pentru a-l introduce in teren pe Traore, unul dintre preferatii tehnicianului

Lui George Tucudean, care a avut probleme cu inima in ultima vreme, ii va expira contractul cu CFR pe 30 iunie. El dorea sa prelungeasca intelegerea, dar se pare ca planurile sale au fost date peste cap de Dan Petrescu.

Sursa articol: sport.ro

Share Button
loading...