Ploaie de durere în familia Andreei, jurista moartă la numai 28 de ani. Rudele s-au luptat cu disperare să o salveze: „A plecat prea devreme”

Distribuie daca ti-a placut acest articol!

Este multă durere între rudele și prietenii Andreei, tânăra din Gorj care a fost răpusă de o boală cruntă la numai 28 de ani. Cei dragi, care s-au luptat până în ultima clipă pentru a o salva, nu mai pot acum decât să o deplângă

loading...

Curge cu mesaje de condoleanțe în mediul online, acolo unde numeroși oameni o plâng pe Andreea Rusu, tânăra juristă ucisă de cruzimea unei boli. Rudele tinerei au început o perioadă de doliu online, schimbându-și pozele de profil și luându-și adio de la Andreea prin mesaje dureroase.

„Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a ființei iubite. Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Fie ca bunul Dumnezeu să-ți poată alina durerea și să-i odihnească sufletul! Nu te vom uita niciodată, suflet drag😔🙏❤”, a fost mesajul postat de verișoara Andreei.

Rudele s-au luptat până la final să o salveze

Rețelele de socializare sunt și acum pline de mesajele postate de apropiați, care îi implorau pe cei cu inimă mare să doneze sânge pentru a-i salva viața Andreei. Și mai dureros, chiar ultimul mesaj de pe profilul mamei tinerei este un apel disperat făcut pentru fiica ei.

„TUTUROR PRIETENILOR NOSTRI CARE VOR SI POT, LE CEREM AJUTORUL. AVEM URGENT NEVOIE DE SANGE GRUPA AB+ PENTRU FIICA NOASTRA ANDREEA -IONELA PENTRU O PROBLEMA GRAVA DE SANATATE!!!! NE ESTE DE MARE AJUTOR SA DONATI LA CENTRUL DE TRANSFUZII TG-JIU!!!CEI CARE DORESC POT SA-MI LASE MESAJ!”, a fost mesajul disperat al femeii.

Din păcate, boala a răpus-o pe Andreea, iar acum rudele nu mai pot decât să se pregătească de înmormântare.

Sursa articol: spynews.ro

Share Button
loading...