CM 2022: Cum arata prima jumatate a tabloului optimilor de finala

Miercuri seara au fost stabilite inca doua meciuri din optimile de finala ale CM din Qatar, in urma carora prima jumatate a tabloului pentru prima faza eliminatorie a fost completat.

Dintre primele 8 echipe calificate pana acum in optimi, jumatate sunt europene (Olanda, Anglia, Franta si Olanda), iar 4 continente sunt reprezentate prin cate o echipa: Statele Unite, Senegal, Australia si Argentina.

Programul optimilor de finala ale Cupei Mondiale 2022

3 decembrie

ora 17:00, Olanda – SUA. 1.50 este cota pentru calificarea Portocalei mecanice, in vreme ce calificarea americanilor beneficiaza de cota 2.52, la Betano.
ora 21:00, Argentina – Australia. Pumele sunt cotate cu 1.08 pentru calificare, in vreme ce Cangurii beneficiaza de cota 7.90 pentru aceeasi performanta, la Betano.

4 decembrie:

ora 17:00, Franta – Polonia. Campioana en-titre este cotata cu 1.12 pentru calificare, in vreme ce polonezii beneficiaza de cota 7.00 pentru aceeasi performanta, la Superbet.
ora 21:00, Anglia – Senegal. Reprezentativa Albionului este cotata cu 1.25 pentru calificare, in vreme ce africanii beneficiaza de cota 4.20 pentru aceeasi performanta, la Superbet.

decembrie:

Castigatoarea Grupei E – Locul doi din Grupa F
Castigatoarea Grupei G – Locul doi din Grupa H

6 decembrie:

Castigatoarea Grupei F – Locul doi din Grupa E
Castigatoarea Grupei H – Locul doi din Grupa G

Web design © 2024 Știrea ta