Cota 2: Alex de Minaur – Jeffrey John Wolf / Emil Ruusuvuori – Jiri Lehecka

Pentru Cota 2 incercam sa propunem cele mai simple si logice pariuri pentru a ne dubla impreuna investitia. Vezi mai jos selectiile noastre de joi, 20.10.2022.

ATP Stockholm – Alex de Minaur – Jeffrey John Wolf

Alex de Minaur (23 ATP) este favoritul cert al acestei intalniri, el jucand foarte bine in primul tur cu Benjamin Bonzi (63 ATP). A servit foarte bine, fara sa ofere mingi de break, insa nu a relizat multi asi.

De partea cealalta, Jeffrey John Wolf (56 ATP) realizeaza un sezon excelent si e la un pas sa intre în topul 50 ATP. Este un sportiv foarte bun la serviciu si reuseste multi asi intr-un meci. In primul meci din acest turneu, Wolf a bifat 12 cu Alex Molcan (47 ATP) si credem ca in meciul cu Alex de Minaur va trimite cel putin 5.

Peste 4,5 asi Jeffrey John Wolf – Cota 1.75 la Superbet

ATP Stockholm – Emil Ruusuvuori – Jiri Lehecka

Tot in turneul suedez, in primul tur, finlandezul Emil Ruusuvuuri (52 ATP) a trecut lejer de portughezul Joao Sousa (67 ATP), iar acum se va reintalni cu Jiri Lehecka (77 ATP), la mai putin de o lună de la precedenta lor intalnire.

Mai tanarul ceh vine dupa un meci intens, de aproape doua ore si jumatate, tot in primul tur, decis în tie-break, contra lui Grigor Dimitrov. In aceste conditii, mizăm pe plusul de experiență, de valoare și pe stabilitatea mai mare a finlandezului.

Victorie Emil Ruusuvuori – Cota 1.36 la Superbet

Web design © 2024 Știrea ta