Cota 2: Bublik – Sonego / Team Esbjerg – Storhamar

Pentru Conta 2 incercam sa propunem cele mai simple si logice pariuri pentru a ne dubla impreuna investitia. Vezi mai jos selectiile noastre de sambata, 25.09.2022!

ATP Metz, finala: Alexander Bublik – Lorenzo Sonego

Kazahul Bublik vine dupa o zi libera, Stan Wawrinka retragrandu-se inaintea semifinalei. Sonego, in schimb, vine dupa victoria in fata favoritului nr.2 al competitiei, italianul trecand in minimum de seturi, scor 7-6 6-4, de polonezul Hurkacz.

3-1 in favoarea lui Sonego este scorul intalnirilor directe. Italianul s-a impus in ultimele trei partide directe, Bublik nereusind sa castige nici macar un set, dar acum are aceasta sansa.

Peste 23,5 game-uri – Cota 1.86 la Unibet

Liga Campionilor, handbal feminin: Team Esbjerg – Storhamar

Cu Nora Mork in lot, Team Esbjerg se lupta pentru trofeul Ligii Campionilor in acest sezon, insa starul a fost ratat chiar pe propriul teren, cand Gyor a trecut cu 31-29. In partida urmatoare, Esbjerg si-a luat revansa pe terenul lui Buducnost, pe care a invins-o cu 28-23.

Asadar, echipa daneza inca nu au reusit sa atinga pragul de 31 de goluri marcate, in primele doua meciuri din grupa B, insa in fata celor de la Storhamar au toate sansele sa realizeze acest lucru.

Echipa norvegiana a debutat tot cu stangul in grupa, infrangere categorica la Metz, scor 22-31, dar acasa au umilit-o pe Lokomotiva Zagreb, scor 37-13.

De mentionat ca Storhamar a ajuns, in sezonul precedent, pana in faza sferturilor de finala European League, fiind eliminata de Viborg.

Team Esbjerg marcheaza peste 30,5 goluri –  Cota 1.55 la Superbet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Web design © 2024 Știrea ta