Cota 2: Djokovic – Tiafoe / Scotia – Irlanda

Pentru Conta 2 incercam sa propunem cele mai simple si logice pariuri pentru a ne dubla impreuna investitia. Vezi mai jos selectiile noastre de sambata, 24.09.2022!

Laver Cup: Novak Djokovic – Frances Tiafoe

Djokovic si Tiafoe se intalnesc, sambata, in a doua zi a turneului de la Londra. Ambii jucatori se prezinta la acest meci dupa rezultate excelente, obtinute in turnee de mare slam. Daca Nole nu a mai jucat de la Wimbledon, acolo unde si-a trecut in cont un nou titlu, Frances vine dupa prima sa calificare intr-o semifinala majora. La US Open, acesta a fost invins in cinci seturi de Carlos Alcaraz, asta dupa ce a invins nume importante, cum ar fi Rafael Nadal sau Andrey Rublev.

Peste 19,5 game-uri – Cota 1.81 la Unibet

Liga Natiunilor: Scotia – Itlanda

Scotia este principala favorita la castigarea grupei 1 din Liga B si la promovarea in Liga A, in vreme ce Irlanda lupta pentru evitarea ultimei pozitii, pe care o ocupa dupa patru runde disputate. Tinand cont de stilul de joc al acestor doua reprezentative, pariem pe cel putin 3 cornere de partea oaspetilor. La ultima partida directa, disputată pe 11 iunie, scor 3-0, au fost 14 lovituri de la colt, 6 de partea irlandezilor.

Peste 2,5 cornere – Irlanda – Cota 1.25 la Unibet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Web design © 2024 Știrea ta