Cota 2: FC Brasov – Csikszereda / Lorenzo Musetti – Mackenzie McDonald

Pentru Cota 2 incercam sa propunem cele mai simple si logice pariuri pentru a ne dubla impreuna investitia. Vezi mai jos selectiile noastre de vineri, 14.10.2022!

Romania, Liga 2: FC Brasov – Csikszereda

Confruntarea dintre FC Brașov si Csikszereda este una a orgoliilor. Ambele formatii isi doresc o clasare cat mai sus la finalul sezonului, de ce nu, chiar si o promovare. FC Brasov este pe locul 11, cu 12 puncte, in timp ce Csikszereda este pe locul 6, cu 16 puncte.

Brasovenii au o sansa foarte buna de a intra in calculele luptei pentru accederea in play-off, daca se vor impune in acest meci, mai ales ca acasa nu au pierdut niciun duel dintre cele 4 disputate pana acum.

De partea cealalta, Csikszereda vizeaza o promovare directa in Liga 1 si se anunta o nuca tare pentru toate adversarele.

Victorie sau egal FC Brasov – Cota 1.35 la Unibet

ATP Florence (Italia): Lorenzo Musetti – Mackenzie McDonald

Lorenzo Musetti a practicat un tenis impresionant in primul sau meci de la Florenta. Acesta a cedat doar 3 game-uri in fata lui Bernabe Zapata Miralles. In urmatorul tur, acesta il va avea in fata sa pe Mackenzie McDonald, un jucator care ar trebui sa-i puna mai multe probleme. Cu publicul in spate, ne asteptam ca Musetti sa inceapa bine si aceasta partida si sa castige.

Victorie Musetti – Cota 1.50 la Unibet

Cota totala: 2.11

Web design © 2024 Știrea ta