Cu Ronaldo printre titulari, Al Nassr rateaza primul trofeu in 2023

Al-Nassr, cu Cristiano Ronaldo printre titulari, a suferit, joi, o infrangere in semifinalele Supercupei Arabiei Saudite, contra celor de la Al-Ittihad (1-3).

In acest moment, Al Nassr este cotata cu 1,18 pentru castigarea titlului in Arabia Saudita, la Betano, urmata de Al Hilal, cota 4.75 pentru aceeasi performanta.

Pentru portughez este primul trofeu pe care il rateaza la noua sa echipa, dupa transferul din finalul anului 2022.

Este al doilea meci consecutiv in care CR7 s-a aflat printre titularii lui Al Nassr, dar nici de aceasta data nu a reusit sa puncteze.

Lusitanul a avut doua faze superbe in prima repriza, etalandu-si calitațile tehnice, insa driblingurile sale nu au creat faze care sa puna in pericol poarta adversa.

Romarinho (min 15) si Abderrazak Hamdallah (min 43) si Muhannad Shanqeeti (min 90+4) au marcat golurile echipei gazda, iar Anderson Talisca a redus din diferența (min 67) pentru echipa antrenata de Rudi Garcia.

In finala Supercupei, Al-Ittihad va intalni Al Feiha, care a produs o surpriza uriasa, reusind sa elimine Al-Hilal.

In aceste conditii, Al Nassr se va concentra pe cucerirea campionatului, acolo unde are un punct avans fața de Al Hilal, dar si un meci mai puțin disputat. De asemenea, echipa lui CR7 se afla in sferturile de finala ale Cupei, acolo unde va da peste Al Abha, peste o luna si jumatate.

Web design © 2024 Știrea ta