Medvedev abandon Astana

Djokovic – Tsitsipas, finala turneului de la Astana, dupa un abandon neasteptat al lui Medvedev

Finala turneului de la Astana se va disputa, duminica, intre Novak Djokovic si Stefanos Tsitsipas, sarbul  reusind sa se impuna in semifinale in urma unui abandon neasteptat al rusului Daniil Medvedev, la scorul de 4-6, 6-7.

In aceste conditii, Djokovic este cotat de Unibet cu 1 sa castige turneul de 500 de puncte, in vreme ce Tsitsipas beneficiaza de cota 2 pentru aceeasi performanta.

La capatul setului secund, adjudecat de Djokovic cu 8-6, Medvedev l-a anuntat pe sportivul sarb ca nu mai continua, desi nu parea accidentat. Probabil ca a fost vorba de o problema medicala, dupa cum chiar Djiokovic a admis la interviul de la final, dar acest lucru nu s-a vazut in jocul rusului.

„Am fost surprins, pentru ca mi-a parut ca era ok. Poate ultimele puncte sa-l fi marcat, dar il cunosc si este un luptator extraordinar. Probabil ca nu a vrut sa mai forteze, el avand ceva probleme medicale.

Eu pot sa spun ca sunt multumit de ceea ce am jucat, mai ales ca el este ca un zid, aproape imposibil sa-l dobori. Pacat ca s-a incheiat asa, probabil ca si in setul decisiv as fi muncit la fel de mult. Ma bucur pentru acest ultim act, iar pentru ultimul meci nu ma voi astepta decat la un meci cu aceeasi intesitate”
Novak Djokovic.

Astfel, Novak Djokovic va da piept in finala turneului cu Stefanos Tsitsipas, dupa ce grecul l-a invins pe rusul Andrey Rublev, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Web design © 2024 Știrea ta