Jude Bellingham, primul transfer galactic al verii

Jude Bellingham, 19 ani, este noul jucător al lui Real Madrid, echipă care îl va transfera de la Borussia Dortmund în schimbul a 103 milioane de euro plus bonusuri.

După ce s-a despărţit de Marco Ascensio, Mariano, Eden Hazard şi Karim Benzezma, gruparea de pe „Santiago Bernabeu” a reuşit să aducă primul jucător de talie mondială.

Astfel, Real Madrid a bătut palma cu Borussia Dortmund pentru tânărul star englez Jude Bellingham, acesta urmând să semneze un contract valabil 6 sezoane.

Conform site-ului oficial al Borussiei Dortmund, astăzi, 7 iunie, mutarea a fost confirmată de clubul german. Oficialii de pe Signal Iduna Park au confirmat că vor încasa 103 milioane de euro pentru Bellingham, iar la această sumă se mai pot adăuga până la 30 de milioane de euro sub formă de bonusuri.

Fotbalistul va semna un contract valabil până în vara anului 2029, iar potrivit jurnaliștilor spanioli, va avea un venit stagional fix de 20 de milioane de euro, la care se vor adăuga și bonusuri de performanță.

Între timp, sâmbătă, 10 iunie, la Istanbul, Manchester City și Inter Milano vor disputa finala UEFA Champions League, campioana Angliei având cota 1.44, la Netbet, să obțină victoria în 90 de minute, în vreme ce succesul echipei italiene beneficiază de cota 6.50. 

Web design © 2024 Știrea ta