Villarreal Real Madrid

La Liga: Villarreal – Real Madrid. Ultimele 5 dueluri pe Estadio de la Ceramica au fost remize

Villarreal si Real Madrid se vor intalni, sambata, in runda cu numarul 16 din La Liga, al doilea cel mai interesant duel al etapei, pe Estadio de la Ceramica, de la ora 17:15.

Villarreal este cotata cu 3.30 sa castige duelul, in vreme ce succesul Realului beneficiaza de cota 2.15. Peste 11 zile ambele echipe se vor reintani in 8-imile Cupei Spaniei, pe acelasi stadion.

Dupa terminarea Campionatului Mondial din Qatar, gazdele au disputat 3 partide, toate castigate, doua in Cupa (2-1 la Guijuelo si 5-1 la Cartagena) si unul in campionat (2-1, acasa, cu Valencia).

Submarinul galben au pierdut un singur meci din ultimele 10 partide desfasurate pe teren propriu in toate competitiile, iar in campionat se afla pe locul 7, cu 34 de puncte, dupa 15 runde, la doua lungimi de Top4.

Antrenorul Quique Setien nu se va putea baza pe Lo Celso si Francis Coquelin, accidentati.

De partea cealalta, Real Madrid a disputat doar doua partide amicale, dupa reluarea sezonului intern, una in campionat, 2-0 la Valladolid, si una in Cupa, 1-0 la Cacereno.

In runda trecuta, Albii au beneficiat si de remiza neasteptata a Barcelonei, acasa, cu Espanyol, 1-1, si au egalat la puncte formatia blaugrana, abmbele conducand clasamentul cu 38 de puncte, dupa 15 runde, avand 8 puncte avans fata de principala urmaritoare, Real Sociedad.

Trupa pregatita de Carlo Ancelotti a pierdut doar doua din ultimele 13 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Mariano Diaz e accidentat in continuare, in timp ce Carvajal si Courtois sunt incerti.

Ultimele doua confruntari directe, cele din sezonul precedent, s-au incheiat 0-0, Villarreal fiind fara victorie in fata Realului, din 2018. De altfel, la ultimele 5 vizite pe Estadio de la Ceramica, partidele s-au incheiat la egalitate.

Web design © 2024 Știrea ta