Sandra Bullock, în doliu! Iubitul actriței murit la 57 de ani

Bryan Randall, iubitul actriței Sandra Bullock a murit în ziua de 5 august, după ce s-a luptat cu o boală gravă timp de trei ani. 

Randall s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, după trei ani în care a suferit de o afecțiune gravă, scleroză laterală amiotrofică (ALS). In tot acest timp, Bryan Randall a decis să fie discret cu lupta pe care o ducea cu afecțiunea de care suferea.

“Bryan a ales să-şi păstreze privată lupta cu ALS şi aceia dintre noi care l-am iubit am făcut tot posibilul să-i onorăm dorinţa”, a transmis familia lui Bryan Randall pentru USA TODAY, luni, printr-un comunicat.

Totodată, rudele lui Bryan Randall au ținut să le transmită un mesaj de mulțumire cadrelor medicale care s-au ocupat de el în această perioadă grea.

“Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor extraordinare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, au mai spus membrii familiei lui Randall.

Bryan Randall a fost fotograf profesionist și a cunoscut-o pe Sandra Bullock în 2015. Acesta era prezent la ziua de naștere a fiului actriței, Louis, acum în vârstă de 13 ani. În același an, cei doi au apărut împreună la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.

Înainte de relația cu Bryan Randall, actrița a mai fost căsătorită cu antreprenorul Jesse James. Cei doi au divorțat în 2010. Sandra Bullock mai are o fiică, Laila, în vârstă de 10 ani.

Web design © 2024 Știrea ta