Snooker: Editia 2023 a Mastersului, gata de start! O’Sullivan e vazut mare favorit. Tabloul

Ronnie O’Sullivan va participa la Masters 2023, primul mare turneu de snooker al anului, care se desfasoara in incinta Alexandra Palace, din Londra, si va incerca sa obtina al optulea sau titlu aici, expertii vazandu-l deja in marea finala.

Englezul il va intalni in primul tur pe Luca Brecel, avand cota 1.36 pentru victorie, in vreme ce belgianul, finalist la ultimul turneu de puncte din 2022, beneficiaza de cota 3.15 pentru a produce surpriza.

Castigatorul editiei din 2022 este Neil Robertosn, australianul impunandu-se in fata englezului Barry Hawkins, scor 10-4.

Stephen Hendry si Ken Doherty, doi dintre fostii rivali ai lui Ronnie O’Sullivan sunt convinsi ca Racheta nu se va opri pana in finala competitiei.

„Cred ca jocul lui Luca Brecel este exact pe placul lui Ronnie. O’Sullivan va fi in zona lui de confort. Luca este foarte deschis si, daca rateaza unele bile, atunci ii va oferi lui Ronnie foarte multe sanse”, a spus Stephen Hendry, intr-o discutie cu Doherty pe canalul sau de Youtube.

Doherty a aprobat cele spuse de Hendry, spunand: „Acesta e ca un fel de teren de antrenament pentru el. E unul dintre turneele la care vine intotdeauna foarte bine pregatit. Cred ca nu a fost foarte bine pregatit din punct de vedere mental pentru competitiile in care a iesit devreme, dar aici e alta mancare de peste pentru Ronnie O’Sullivan. Se simte ca si cum ar fi turneul lui, e ca in curtea casei. O sa fie sustinut de public, iar Luca va avea o zi grea.”

Turneul de la Londra are loc in fiecare an din 1975 incoace si este al doilea cel mai longeviv din snooker, dupa Campionatul Mondial. Face parte din seria Triple Crown, alaturi de UK Championship si Campionatul Mondial.

Tabloul complet din primul tur al Mastersului 2023:

Neil Robertson – Shaun Murphy
Kyren Wilson – Stuart Bingham
Mark Allen – Barry Hawkins
Judd Trump – Ryan Day
Mark Selby – Zhao Xintong
John Higgins – Jack Lisowski
Mark Williams – David Gilbert
Ronnie O’Sullivan – Luca Brecel

Web design © 2024 Știrea ta