Snooker: S-au stabilit semifinalele Mastersului de la Hong Kong

Joi si vineri, 6-7 octombrie, Mastersul de la Hong Kong, turneu invitational, si-a stabilit semifinalele, Mark Selby si Judd Trump, doi dintre favoriti, fiind eliminati.

Joi, in deschiderea turneului, Marco Fu l-a invins pe Mark Selby, cu 5-2, apoi John Higgins a trecut de Judd Trump, cu 5-4. Vineri, Neil Robertson l-a invins pe Mark Williams, cu 5-3, galezul inlocuindu-l pe Zhao Xintong, din cauza problemelor medicale, iar Ronnie O’Sullivan a trecut de singura prezenta feminina a concursului, Ng On Yee, cu 5-0.

Sambata, pentru un loc in finala, in prima parte a zilei, John Higgins va juca cu Marco Fu, scotianul avand cota 1.30 sa se califice in finala, la Unibet, in vreme ce chinezul beneficiaza de cota 3.50 pentru aceeasi performanta, iar Ronnie O’Sullivan va evolua impotriva lui Neil Robertson, dupa ora 14:00.

Marco Fu si Ng On Yee, originari din Hong Kong, au fost invitati din partea organizatorilor, in vreme ce criteriile pentru ceilalti 6 s-au bazat pe locurile din clasament.

Turneul a avut loc ultima data in 2017 si a avut un succes extraordinar. S-a disputat pe stadionul Queen Elizabeth din Hong Kong, care a fost recunoscut de multi jucatori drept una dintre cele mai bune locatii pentru un turneu de snooker, Neil Robertson castigand finala impotriva lui Ronnie O’Sullivan.

Web design © 2024 Știrea ta