Steffi Graf și Andre Agassi vin în România

Steffi Graf și Andre Agassi vin în România

Steffi Graf și Andre Agassi, două dintre cele mai importante nume din istoria tenisului, vor veni în România, pentru a juca un meci demonstrativ, la Cluj.

Cei doi foști mai jucători, soț și soție, vor participa la Sports Festival (13-16 iunie). Vor participa la un meci demonstrativ, alături de alți doi invitați, care vor fi anunțați ulterior.

„Ne dorim să celebrăm ediția a cincea a Sports Festival alături de publicul nostru, iubitorii de sport din România. Evenimentul pregătit anul acesta este cel mai mare din portofoliul nostru de până acum.

Avem în teren doi jucători care au câștigat 30 de titluri de Grand Slam împreună și amândoi au stabilit recorduri greu de egalat: Andre Agassi și Steffi Graf. Această ediție va fi de neuitat. Am ridicat ștacheta foarte mult, dar publicul din România merită să aibă oportunitatea de a vedea legendele sportului care ne-au făcut să visăm”, a spus Patrick Ciorcilă, unul dintre fondatorii turneului, potrivit unui comunicat de presă.

Steffi Graf și Andre Agassi vin în România

Steffi Graf și Andre Agassi vin în România

Luni, 15 ianuarie, s-au pus în vânzare primele 1.000 de bilete pentru acest meci. Prețurile sunt de 120 lei (categoria 1), 180 de lei (categoria 2) și 700 de lei (VIP).

Steffi Graf (54 de ani) este considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis. Originară din Germania, Graf are 22 de turnee de Grand Slam. În 1988, la doar 19 ani, a câștigat toate cele patru mari turnee și medalia olimpică. E singura din istoria tenisului, feminin și masculin, care a luat fiecare Grand Slam de cel puțin patru ori. S-a retras în 1999, la 17 ani de la debut.

Andre Agassi (53 de ani) este unul dintre cele mai importante nume din istoria tenisului. A câștigat 8 turnee de Grand Slam și o medalie olimpică. Cunoscut pentru stilul său rebel, americanul a fost extrem de apreciat de fani. Se remarca pe terenul de tenis prin defensiva sa, fiind considerat un jucător excepțional la retur. S-a retras în 2006, din cauza unor mai probleme la spate, după 20 de ani tenis.

Cei doi sunt căsătoriți din 2001 și au împreună doi copii.

CITEȘTE ȘI TURNEUL CELOR 4 TRAMBULINE. RYOYU KOBAYASHI A CÂȘTIGAT „VULTURUL DE AUR” PENTRU A 3-A OARĂ ÎN CARIERĂ!

Web design © 2024 Știrea ta