Super League: PAOK – Panathinaikos, super derby in Grecia

PAOK si Panathinaikos se infrunta, duminica, in runda a 6-a din Super League, de la ora 21:30, pe stadionul Toumba din Salonic.

Unibet prevede un duel echilibrat, iar o remiza intre cele doua este cotata cu 2.95. Usor favorita este vazuta echipa gazda care primeste 2.45 pentru victorie, in vreme ce oaspetii beneficiaza de cota 2.95 pentru aceeasi performanta.

PAOK si Pantahinaikos sunt cele doua echipe din campionatul Greciei neinvinse in primele 5 etape. PAOK, pregatita de Razvan Lucescu, a invins in toate cele trei partide de pe teren propriu si a remizat de doua ori afara, acumuland 11 puncte, zestre cu care ocupa pozitia a doua.

De partea cealalta, Panathinaikos are maximum de puncte si este lider, dar a evoluat intr-o singura deplasare. Interesant este ca trupa pregatita de Ivan Jovanovic are doar un singur gol incasat, astfel avand cea mai solida defensiva.

Ulima confruntare dintre PAOK si Panathinaikos le-a adus sun trofeu trupei din Atena, dupa ce au castigat finala Cupei Greciei, pe 21 mai, cu scorul de 1-0. Golul ce le-a adus a nouasprezecea cupa interna in palmares a fost reusit de Aitor Cantalapiedra, care este si golgheterul la zi in Super League, cu 5 reusite.

Echipele probabile:

PAOK: Kotarski – Vierinha, Koulierakis, Ingason, Lyratzis – Dantas, Kurtic – Narey, Augusto, Zivkovic – Oliveira

PAO: Brignoli – Ganea, Poungouras, Sarlija, Sanchez – Kourbelis, Perez – Cantalapiedra, Gnezda Cerin, Palacios – Sporar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Web design © 2024 Știrea ta