Traian Băsescu, internat la Spitalul Militar

Traian Băsescu, internat la Spitalul Militar. Vorbește cu dificultate și are mai multe probleme. UPDATE

UPDATE. Surse apropiate de fostul șef de stat au declarat, pentru Știrile PRO TV, că, duminică, Traian Băsescu s-a simțit mai bine.

Sursele mai spun că acesta acuză o stare de oboseală și vorbește cu dificultate. Medicii l-ar fi diagnosticat cu gripă, însă, după ce l-au supus unor investigații, au decis să-l interneze.

Tot potrivit apropiaților, Traian Băsescu ar avea și ateroscleroză, o boală cronică ce presupune întărirea şi îngustarea arterelor ca urmare a depunerilor de grăsimi. În plus, ar avea și hipertensiune.

În 2014, când încă era șef al statului, a fost diagnosticat și cu emfizem pulmonar care are ca efect scăderea calităţii vieţii pentru că pacientul oboseşte foarte repede.

știrea inițială …

Traian Băsescu, fostul președinte al României, actual europarlamentar, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, sâmbătă, potrivit Știrile Protv.

Băsescu (72 de ani) a ajuns în urmă cu trei zile pe mâna medicilor şi este internat la Secția Boli Infecțioase.  Potrivit presei, fostul președinte al României are gripă de tip A.

Surse medicale au declarat că internarea fostului șef al statului are legătură cu o viroză pulmonară şi că se află sub tratament, starea sa fiind stabilă.

Traian Băsescu, internat la Spitalul Militar

Traian Băsescu și problemele lui medicale

Traian Băsescu a mai avut probleme medicale. În martie 2022, la puţin timp după decizia instanţei supreme privind colaborarea sa cu Securitatea, el a fost internat la spital în Bruxelles, speculaţiile la acel moment fiind că ar fi avut probleme cardiace.

În 2006, el a fost supus unei operaţii de hernie de disc, iar în 2020 a declarat că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la nivelul aortei, într-un spital din Paris, fără a preciza însă momentul intervenţiei.

CITEȘTE ȘI

FARMACIILE POT ELIBERA ANTIBIOTICE FĂRĂ REȚETĂ, PENTRU 3 ZILE, PE BAZA UNEI DECLARAȚII PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Traian Băsescu, declarat colaborator al Securității

Traian Băsescu (70 de ani) a fost declarat colaborator al Securității, miercuri, 23 martie, de către Înalta Curte de Casație și Justiție. Imediat, fostul președinte a pierdut drepturile cuvenite foștilor șefi de stat, printre care și dreptul de a mai locui în vila de protocol din zona Primăverii, de unde a fost nevoit să se mute.

În prezent, fostul președinte al României din perioada 2004-2014 locuiește într-un complex rezidențial ridicat de omul de afaceri Dan Șucu, în zona Domenii, chiar lângă Parcul Cireșarii, care a fost închis pe timpul mandatului său la Primăria Capitalei.

Web design © 2024 Știrea ta