Adrian Mititelu jr, internat de urgență la spital

Adrian Mititelu jr, internat de urgență la spital, după ce a pierdut o sumă uriașă la ruletă

Adrian Mititelu jr a fost internat de urgență la spital, după ce s-ar fi intoxicat cu medicamente. Conform Prosport, fiul patronului FC U Craiova ar fi pierdut o sumă uriașă la ruletă, după meciul FC U Craiova – Dinamo (scor 1-1).

Conform datelor prezentate de sursa citată, tânărul se află internat în Spitalul Floreasca, pe secția ATI.

Adrian Mititelu senior a infirmat zvonul, care s-a răspândit în Craiova după ce s-a aflat că fiul său ar fi ajuns la spital din cauza unei intoxicații cu antidepresive, conform căruia acesta ar fi pierdut o sumă colosală la ruletă, 1.000.000 de euro.

Adrian Mititelu jr, internat de urgență la spital

Fiul lui Adrian Mititelu, Adiță, este foarte implicat emoțional în activitatea de la FC U Craiova. Problema ar fi plecat de la meciul cu Dinamo, în care formația din Bănie a egalat în prelungiri, lucru care l-ar fi dat definitiv peste cap.

Pentru a se mai liniști, Mititelu jr. ar fi apelat la niște pastile antidepresive, însă ar fi luat prea multe.

Adrian Mititelu jr, internat de urgență la spital

Adrian Mititelu: „Nu a vrut să se sinucidă!”

Adrian Mititelu Jr. se află internat în Spitalul Floreasca, pe secția ATI. A ajuns pe mâinile medicilor, după meciul FC U Craiova – Dinamo (scor final 1-1). Pe fondul stresului cauzat de fotbal, tânărul a luat o doză mai mare de antidepresive. Aspect care a afectat organismul, fiind vorba despre o intoxicație, conform surselor ProSport.ro.

„E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a declarat Adrian Mititelu.

CITEȘTE ȘI

NOUA IUBITĂ A LUI GRIGOR DIMITROV, DUPĂ MĂDĂLINA GHENEA. VIDEO

Web design © 2024 Știrea ta