Noua iubită a lui Grigor Dimitrov, după Mădălina Ghenea. VIDEO

Noua iubită a lui Grigor Dimitrov, după Mădălina Ghenea. VIDEO

Grigor Dimitrov, locul 10 ATP, și-a găsit o noua iubită, după despărțirea de Mădălina Ghenea. Este vorba despre franțuzoiaca Alize Lim, fostă jucătoare de tenis, devenită gazdă TV.

Cei doi au fost văzuți recent, în Monaco, mult după miezul nopții, bulgarul conducând un superb Lamborghini.

Alize Lim, noua iubită a lui Grigor Dimitrov

Lim, 33 de ani, a fost văzut grăbindu-se în mașina elegantă a lui Dimitrov, 32 de ani, la orele târzii, iar cei doi au plecat în noapte.

Noua iubită a lui Grigor Dimitrov, după Mădălina Ghenea. VIDEO
Alize Lim

Chimia lor a fost evidentă, făcându-i pe mulți să speculeze că cei doi ar putea fi împreună, mai ales că Lim și-a încheiat recent relația de lungă durată cu starul de baschet Tony Parker.

Deși Lim păstrează fotografii cu fostul ei pe Instagram, Parker a anunțat în februarie că au decis să pună capăt relației lor.

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea s-au despărțit în octombrie 2023, după 7 luni de iubire, cu toate că mulți fani spuneau că ei formează cuplul perfect.

Bulgarul și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Dimitrov a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

CITEȘTE ȘI

VERSTAPPEN CÂȘTIGĂ ÎN JAPONIA ȘI EGALEAZĂ UN RECORD AL LUI SCHUMACHER

CLASA NAȚIONALĂ DACIA A REVENIT ÎN AUTOMOBILISMUL SPORTIV ROMÂNESC  

Web design © 2024 Știrea ta