Anunțul Poliției din Londra, după moartea lui Sinead O’Connor

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor, a decedat, miercuri, la vârsta de 56 de ani, în Londra, iar o zi mai târziu Poliţia Metropolitană din Londra a anuntat ca moartea nu este considerată suspectă, conform BBC.

Decesul artistei a venit după ce fiul acesteia, Shane, a fost găsit mort în luna ianuarie a anului 2022, la vârsta de 17 ani, după ce a dispărut dintr-un centru unde se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere.

„Poliţia a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11:18, pentru a anunţa că o femeie este în stare de inconştienţă la o adresă rezidenţială … Ofiţerii s-au prezentat şi o femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată decedată la faţa locului”, a precizat Poliţia metropolitană într-un comunicat citat de Reuters.

„Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, se adaugă în document.

O examinare post-mortem pentru a confirma cauza decesului cântăreței pare a fi foarte probabilă, deoarece Sinead O’Connor a murit brusc. Nu este confirmat încă faptul că aceasta a murit în propria locuință, notează publicația britanică.

O’Connor tocmai se mutase înapoi la Londra la începutul lunii iulie – oraș pe care îl numea „acasă” – și și-a anunțat intenția de a compune noi cântece. De asemenea, ea scrisese pe Facebook că vrea să plece în turneu anul viitor, într-un mesaj plin de optimism postat în urmă cu două săptămâni. „The b***h is back”, afirmase Sinead O’Connor în acel mesaj.

Cine a fost Sinead O’Connor

Cântăreața a devenit celebră în întreaga lume în 1990, pentru interpretarea melodiei „Nothing Compares 2 U”. O’Connor – care a avut un palmares de zece albume, iar Nothing Compares 2 U a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990 – a primit mai devreme în acest an premiul inaugural pentru album clasic irlandez – Classic Irish Album – în cadrul RTE Choice Music Awards.

O’Connor s-a născut într-o familie cu probleme la Dublin, pe 8 decembrie 1966. Mai târziu în viaţă, ea a susţinut că a început să aibă probleme de sănătate mintală din cauza faptului că mama ei a abuzat-o fizic şi sexual în copilărie.

Web design © 2024 Știrea ta