statie STB

Aproximativ 1.000 de stații STB vor avea panouri digitale

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat duminică, pe Facebook, un mesaj prin care a anunțat că aproximativ 1000 de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale.

Astfel, călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie, informarea urmând a se face atât vizual, cât şi audio.

”Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea se va face atât vizual, cât şi audio”, scrie primarul Capitalei.

Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei

Nicuşor Dan mai spune că, acum, Primăria generală se află în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitaţiei în SEAP pentru achiziţia studiului de fezabilitate.

”Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei fără TVA. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei (5,68 milioane de euro) fără TVA. Proiectul “Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti – Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public” este realizat cu fonduri PNRR”, mai precizează primarul Nicuşor Dan.

Web design © 2024 Știrea ta