Boavista – Sporting, meciul zilei in Liga Portugal

Etapa a 7-a din Liga Portugal, ce a debutat vineri, propune, sambata, duelul zilei, partida dintre Boavista si Sporting, de la ora 16:45, pe Estadio do Bessa Seculo XXI din Porto.

Boavista beneficiaza de cota 2.70 (1x), la Unibet, pentru a nu pierde acest duel, in vreme ce Sporting este cotata cu 1.46 (2) pentru a doua victorie consecutiva in deplasare.

Gazdele au un inceput de campionat peste asteptari, cu 4 victorii in cele 6 etape disputata pana acum, ocupand locul 5, cu 12 puncte, iar etapa trecuta a obtinut al doilea succes consecutiv, la Arouca, scor 2-1, dupa ce acasa a castigat la limita, 1-0, cu Ferreira.

De partea cealalta, si Sporting se afla in forma buna, dupa un inceput ezitant, cu 4 victorii la scor, fara sa primeasca gol. Cu toate astea, oaspetii ocupa doar locul 7, cu 10 puncte, prezentandu-se pentru acest meci dupa doua victorii, 2-0 la Estoril si 4-0, acasa, cu Portimonense. Mai mult, moralul este unul excelent deoarece Sporting revine in campionat dupa un succes impotriva lui Tottenham, scor 2-0, in grupele Ligii Campionilor.

Ambele intalniri directe din sezonul trecut au fost castigate de Sporting la scor, la zero, iar in ultimele 10 dueluri directe a castigat 9 si a remizat o data.

Echipe probabile:

Boavista: Bracali – Cannon, Sasso, Abascal – Malheiro, Perez, Makouta, Ferreira – Agra, Bozenik, Tavares

Sporting: Adan – Inacio, Coates, Reis – Porro, Ugarte, Morita, Santos – Trincao, Edwards, Goncalves

Lasă un răspuns

Web design © 2024 Știrea ta