UTA – Hermannstadt, meciul zilei in SuperLiga

Etapa a 11-a din SuperLiga propune, sambata, duelul zilei, partida dintre UTA si Hermannstadt, de la ora 16:45, pe pe arena Francisc Von Neuman.

UTA beneficiaza de cota 1.27 (1x), la Unibet, pentru a se mentine neinvinsa in fata propriilor suporteri, in vreme ce Hermannstadt este cotata cu 1.65 (x2) pentru se mentine singura echipa neinvinsa si dupa aceasta runda.

Gazdele se afla pe loc de play-off, 6, dupa 10 etape disputate, cu 15 puncte, avand 3 victorii acasa si o remiza din 4 dueluri. Problema echipei aradene o reprezinta meciurile din deplasare, unde a bifat un singur succes, chiar runda trecuta, la Botosani, scor 2-1.

De partea cealalta, Hermannstadt, locul 3, cu 19 puncte, este surpriza acestui inceput de sezon, intrucat vine din postura de nou-promovata, iar jucatorii se confrunta cu mari probleme financiare. Echipa sibiana vine la Arad dupa trei victorii consecutive, fara nicio infrangere in cele 9 etape disputate, in delasare inregistrand o victorie si trei remize.

In precedentele 3 jocuri directe, doua partide s-au incheiat la egalitate, 1-1 ambele, iar ultimul joc a fost castigat de sibieni cu 0-1 pe terenul celor de la UTA.

Echipe probabile:
UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Chindris, Hoxhallari – Cascini, Isac, Ubbink – Jobello, Postolachi, Otele

FC Hermannstadt: Muțiu – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Mino, Biceanu – Petrescu, Alhassan, Oroian – Paraschiv

Lasă un răspuns

Web design © 2024 Știrea ta