Horatiu Moldovan antrenament Atletico Madrid

Bogdan Apostu îl somează pe Horațiu Moldovan

Bogdan Apostu, agent de jucători, l-a somat public pe Horațiu Moldovan, recent transferat la Atletico Madrid, să îi achite banii care i s-ar cuveni în urma angajamentelor semnate cu portarul naționalei României.

Impresarul a susținut, la Digi Sport Matinal, că Horațiu Moldovan îi datorează 7% din suma de transfer de la Atletico Madrid, circa 56.000 de euro, și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid (formații la Moldovan s-a aflat sub contract cu Apostu).

Bogdan Apostu îl somează pe Horațiu Moldovan
Horațiu Moldovan

Bogdan Apostu îl somează pe Horațiu Moldovan

Bogdan Apostu a spus că a încercat să ia legătura cu Horațiu Moldovan pe WhatsApp, însă fostul goalkeeper al Rapidului l-a blocat pur și simplu.

„Nu e altceva decât expunerea realității și a stării de fapt a ultimilor 6 ani în relația mea cu el. Eu nu-mi doresc altceva decât să-și respecte cuvântul și agreement-ul. Recunoștința oricum nu există, m-am convins încă o dată.

Eu fac un apel public către el. Mai are o săptămână în care are timp să-și respecte înțelegerile avute. Dacă nu, din păcate, mă văd nevoit să mă adresez instanțelor. Nu îmi place să creez un astfel de conflict, dar, dacă nu e altă soluție, asta e situația.

Există o realitate. Sunt două aspecte. Unul e contractul pe care l-am avut între părți, în care trebuia să primesc 3% din salariile lui de până acum, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Nu e vorba doar de salariile de la Rapid, am avut contract cu el 6 ani. În acești 6 ani nu i-am cerut salariul și nici nu mi-a dat. Am crezut că vom câștiga cu adevărat bani când va pleca în străinătate. L-am dus la atâtea echipe la care nu a jucat, deci e clar că am crezut în el și a ajuns un portar important.

Bogdan Apostu îl somează pe Horațiu Moldovan
Victor Angelescu, Horatiu Moldovan si Bogdan Apostu, la prezentarea fotbalistului pentru FC Rapid

Al doilea lucru: 7% din suma de transfer. Sunt banii mei. El știe foarte bine asta, la fel și Victor Angelescu, și Daniel Niculae. Am avut un agreement când a semnat prelungirea cu Rapid: 7% din suma respectivă sunt banii mei, eu urmând să-i facturez când se transferă. UEFA, din punct de vedere legal, nu mai lasă altă entitate juridică să dețină drepturi federative din transferul unui jucător – doar clubul în sine și jucătorul. Nu puteam să-i facturez 7%. Din ce sumă? Nu știam suma. Eu îi facturez după ce se transferă.

În momentul ăsta, domnul Moldovan se face că plouă. Există o funcție de block la WhatsApp pe care a activat-o. N-ai cum să te ascunzi toată viața în vizuină. Lucrurile astea trebuie să iasă la vizeală. Mai mult, caracterul trebuie să primeze”, a declarat Bogdan Apostu, la Digi Sport Matinal.

Web design © 2024 Știrea ta