Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid.

Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid. Mesajul fostului portar al Rapidului

Horațiu Moldovan (26 de ani), fostul portar al Rapidului, a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu Atletico Madrid, după care a fost prezentat de gruparea spaniolă, în cursul zilei de miercuri, 24 ianuarie.

După ce a fost prezentat, Horațiu Moldovan a efectuat și primul antrenament alături de Jan Oblak (31 de ani), portarul titlar din poarta lui Atletico.

Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid. Mesajul fostului portar al Rapidului

După ce a efectuat prima ședință de pregătire, Horațiu Moldovan a transmis pe rețelele sociale un mesaj de despărțire emoționant pentru cei de la Rapid.

”Dragă Rapid, clubul care mi-a schimbat viața și m-a făcut să visez. A venit momentul după 3 ani, cei mai frumoși din viața mea, din toate punctele de vedere, să ne despărțim.

Mă simt onorat și mi-a făcut mare plăcere să joc la acest club minunat. Dragi suporteri, pentru voi n-am cuvinte… m-ati făcut să mă simt cu adevărat fotbalist, cu siguranță sunteți cei mai frumoși din țară.

Vă iubesc și sper la vară să îmi țineți o medalie de campion!”, a scris portarul român, pe Instagram.

Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid.

Moldovan a ajuns la Atletico Madrid, după ce spaniolii au achitat clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro stabilită în contractul portarului cu Rapid, fostul său club acum.

Salariul lui Moldovan la Atletico Madrid

Potrivit informațiilor Digi Sport, Horațiu Moldovan va încasa 800.000 de euro în primul sezon și va avea un salariu progresiv, cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon.

Portarul este cel de-al patrulea fotbalist român de la Atletico Madrid, după Didi Prodan, Cătălin Munteanu și Cosmin Contra.

2,6 milioane de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit transfermarkt.com.

CITEȘTE ȘI MARIAN AIOANI, ÎNLOCUITORUL LUI HORAȚIU MOLDOVAN LA RAPID. PRIMA REACȚIE A PORTARULUI ÎN TRICOUL GIULEȘTENILOR

Web design © 2024 Știrea ta