Cât a plătit Beyonce pentru ca metroul să circule o oră în plus

Din cauza unei furtuni năpraznice, un concert susținut de Beyonce în Washington a început mai târziu, dar deținătorea titlului Grammy a avut grijă ca toți fanii sa ajunga cu bine la casele lor.

Beyonce a plătit 100.000 de dolari pentru ca metroul din Washington să-și prelungească programul cu o oră, astfel încât fanii să se poată întoarce acasă după concert.

„Din cauza vremii nefavorabile care ar putea întârzia începutul turneului mondial Renaissance din această seară la FedExField, Metro va prelungi ultimul tren cu o oră suplimentară dincolo de închiderea prelungită anunțată anterior”, a declarat Autoritatea de Tranzit din Zona Metropolitană din Washington într-un comunicat de presă.

„Ora suplimentară va fi finanțată de organizatorul concertului cu suma de 100.000 USD pentru a menține toate cele 98 de stații deschise pentru ieșirea pasagerilor și pentru alte cheltuieli operaționale”, se mai arată în comunicat.

Beyonce a început în luna mai un mega-turneu de patru luni, pentru a susține ultimul album „Renaissance”, iar în Summerfield, Maryland (Washington), pe FedEx Field, a susținut două concerte, pe 5 și 6 august.

Turneul își va face ultima oprire pe 1 octombrie, în Kansas City, pe GEHA Field at Arrowhead Stadium.

Web design © 2024 Știrea ta