jocuri de noroc

Câte licențe pentru jocurile de noroc au fost acordate în 2022

​​Pe o piață deja încărcată, în 2022 s-a găsit loc pentru noi operatori care să intre în lumea pariurilor și a jocurilor de noroc, Direcția Generală de Autorizare Jocuri de Noroc din cadrul ONJN eliberând licențe pentru diverse tipuri de jocuri.

Playresponsibly a intrat în posesia datelor oficiale.

PARIURI SPORTIVE

Pentru jocurile de noroc tip pariuri în cotă fixă au fost analizată şi acordată 1 licenţă de organizare

Pentru jocurile de noroc tip pariuri în cotă fixă au fost analizate şi acordate un număr 23 autorizaţii de exploatare aferente unui număr de 12.051 puncte de lucru ( agenții de pariuri). Activitatea organizatorilor de pariuri în cotă fixă s-a desfășurat în 12.051 puncte de lucru (agenții de pariuri)

PARIURI MUTUALE

Pentru jocurile de noroc tip pariuri mutuale a fost analizată şi acordată 1 autorizaţie de exploatare aferentă unui număr de 1.756 puncte de lucru (agenții de pariuri mutuale).

BINGO

Pentru jocurile de noroc tip bingo desfăşurate în săli de joc au fost analizate şi acordate un număr de 6 autorizaţii de exploatare.

CAZINOURI

Pentru activitatea de jocuri de noroc caracteristică activităţii cazinourilor temporare au fost analizate şi acordate un număr de 1 autorizaţie de exploatare a jocurilor de noroc.

CLUB POKER

Pentru activitatea de jocuri de noroc caracteristică activităţii cluburilor de poker, au fost analizate şi acordate un număr de 2 licenţe de organizare.

Pentru activitatea de jocuri de noroc caracteristică activităţii cluburilor de poker, au fost analizate şi acordate un număr de 13 autorizaţii.

Pentru activitatea de jocuri de noroc caracteristică activităţii festival de poker, a fost analizată şi acordată 1 autorizaţie de exploatare a jocurilor de noroc.

PARIURI ONLINE

Pentru activitatea de jocuri de noroc la distanţă, au fost analizate şi acordate 3 licenţe de organizare.

Pentru activitatea de jocuri de noroc la distanţă, au fost analizate şi acordate 32 autorizaţii de exploatare a jocurilor de noroc.

 

Web design © 2024 Știrea ta