CM 2022: Croatia, Argentina, Maroc si Franta vor evolua in semifinale! Programul

Croatia, Argentina, Maroc si Franta, detinatoarea titului, s-au calificat in semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Franta, campioana mondiala en-titre, a eliminat-o pe Anglia, in sferturi, cu 2-1, si va lupta pentru un loc in finala programata pe 18 decembrie pe Lusail Iconic Stadium cu Maroc, surpriza acestei editii, care a trecut in sferturi de Portugalia, 1-0, dupa ce o eliminase pe Spania in optimi, la loviturile de departajare.

Superbet ofera cota 1.25 pentru calificarea Frantei in marea finala, pentru a doua oara consecutiv, in vreme ce pentru calificarea Marocului, o premiera, este oferita cota 4.20.

De partea cealalta, Croatia, finalista ultimei editii, a eliminat marea favorita, Brazilia, la loviturile de departajare, in sferturi, si va juca impotriva Argentinei, care s-a calificat tot in urma loviturilor de la 11 metri, in dauna Olandei.

Superbet ofera cota 1.38 pentru calificarea Argentinei in marea finala, in vreme ce o noua finala pentru Croatia beneficiaza de cota 3.20.

Programul semifinalelor Cupei Mondiale 2022:

Argentina – Croatia, marti, 13 decembrie, de la ora 21:00
Franta – Maroc, miercuri, 14 decembrie, de la ora 21:00

Astfel, daca reprezentativa Croatiei va reusi sa produca o noua surpriza si sa o elimine pe Argentina, iar Franta isi va respecta blazonul si va trece de Maroc, finala Cupei Mondiale din 2018 va fi rejucata in Qatar. La editia precedenta, Franta s-a impus fara drept de apel in fata Croatiei, scor 4-2.

Web design © 2024 Știrea ta