Justin Bieber de Moldova „lovește” din nou cu piesa „Doare”. Videoclip spectaculos

Cristian Porcari, cunoscut pentru hitul său „Pielea Ta”, una dintre cele mai virale piese de pe Tik Tok din 2023, își extinde repertoriul muzical cu lansarea emoționantei piese „Doare”.

Acest nou single marchează o nouă etapă în evoluția artistică a celui supranumit Justin Bieber de Moldova și promite să fie o adiție de neuitat în lumea muzicii, notează Informateca.

„Doare”, o expresie artistică profundă a sentimentelor de iubire, pierdere și regăsire

Piesa „Doare” a devenit de asemenea virala pe TikTok, într-un timp foarte scurt ajungând să aibă 7000 tiktok uri făcute pe sunetul piesei.

Pe YouTube este în acest moment cea mai ascultată piesă în Moldova fiind #1Top Tracks cele mai ascultate piese, iar pe YouTube România este într-o ascensiune constantă pe locul #27 în Trending și pe locul #25 în Music Trending, depășind artiști precum Delia.

CITEȘTE ȘI „RIVER MONSTERS” – SERIALUL DE PE ANIMAL PLANET CU CEL MAI BUN SFÂRȘIT

„Doare” este o expresie artistică profundă a sentimentelor de iubire, pierdere și regăsire. Combinând versuri puternice cu o melodie captivantă, Cristian creează o experiență muzicală care răsună în sufletele ascultătorilor.

Cristian Porcari surprinde din nou cu piesa „Doare”

 Cristian Porcari „lovește” din nou cu piesa „Doare”. Videoclip spectaculos

Videoclipul pentru „Doare” este o lucrare de artă vizuală, cu Cristian Porcari în rolul principal și 4 fete ce aduc starea sufletului ce țipă cand este rănit dar strigătul nu este auzit de nimeni, o dramă prin care trece aproape fiecare om într-un anumit punct al vieții sale.

Videoclipul adaugă o nouă dimensiune interpretării lui Cristian, făcând ca mesajul să treacă dincolo de melodie și să se transforme în ceva mult mai deep, într-o experiență completă cu o puternică încărcătură emoțională.

Cristian Porcari împărtășește: „Sunt încântat să lansez ‘Doare’ și sper că va avea un impact puternic asupra oamenilor care mă ascultă. Această piesă este o fereastră spre sufletul meu și o invitație pentru voi să vă pierdeți în povestea mea.”

„Doare” este acum disponibilă pentru streaming și download pe toate platformele majore de muzică.

Web design © 2024 Știrea ta