Cristiano Ronaldo gol Al Nassr

Cristiano Ronaldo, primul gol pentru Al-Nassr. VIDEO

Cristiano Ronaldo, 37 de ani, a reușit să marcheze primul său gol pentru Al-Nassr, după 3 jocuri oficiale pentru echipa saudită.

Partida dintre Al-Fateh și Al Nassr, din etapa a 15-a din prima ligă a Arabiei Saudite, s-a terminat 2-2, rezultat care a readus-o pe Al Nassr pe primul loc al clasamentului.

Runda continuă sâmbătă, Al Ittihad având cota 1.80 să invingă pe terenul lui Al Taee, rezultat care ar face să o egaleze la Al Nassr, în vreme ce un meci fără înfrângere pentru gazde beneficiază de cota 1.95.

Scorul a fost deschis de gazde prin Tello, în minutul 12, dar Al-Nassr a egalat prin Talisca, în minutul 42. Al-Fateh a trecut iar în avantaj, în minutul 58 al partidei, prin golul lui Bandebka.

Cristiano Ronaldo a marcat din penalty, în prelungiri

În al treilea minut de prelungiri ale meciului, superstarul portughez a executat perfect o lovitură de la 11 metri, restabilind egalitatea. În urma golului său, Al-Nassr, care venea după o înfrângere in semifinalele Cupei, a obținut un punct și a revenit din nou pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Al Shabab, 34 de puncte, având și un meci mai puțin disputat.

Web design © 2024 Știrea ta