Premier League: Newcastle – West Ham. Coțofenele, fără Bruno Fernandez

Sâmbătă, de la ora 19:30, pe St. James Park, va avea loc întâlnirea dintre Newcastle și West Ham, din cadrul etapei a 22-a din Premier League.

Gazdele sunt cotate la Superbet cu 1.65 să obțină victoria, care le-ar asigura prezența pe podium încă o rundă, în vreme ce un meci fără înfrângere pentru oaspeți beneficiază de cota 2.30.

Înaintea acestui duel, Newcastle ocupă locul 3, după 20 de runde, cu 39 de puncte, având cea mai bună defensivă a campionatului (11 goluri primite), la egalitate cu Manchester United, locul 4, golaveraj inferior.

În jocurile de acasă, 10, trupa pregătită de Eddie Howe a înregistrat 6 victorii și 4 remize, obținând 22 de puncte.

Mai mult, Coțofenele nu au mai pierdut un meci în Premier League de la finalul lunii august 2022, când Liverpool reușea să câștige cu 2-1, aceasta fiind și singurul eșec de până acum în campionat! De atunci, formația din nordul Angliei a disputat 15 etape, înregistrând 9 victorii și 6 remize.

Pentru acest meci, mijlocașul Bruno Guimaraes lipsește din cauza eliminării din etapa trecută, iar Isak, Krafth, Manquillo și Targett sunt accidentați.

De partea cealaltă, oaspeții trec printr-un sezon modest, având 18 puncte înaintea acestui joc, după 20 de etape, ocupând locul 16, la doar o lungime deasupra locurilor retrogradabile.

Totuși, Ciocănarii vin pe St. James Park după o victorie, în runda trecută, acasă, cu Everton, 2-0, apoi au învins și în deplasare, pe Derby County, în Cupa Angliei, calificându-se în 8-imi, unde se vor duela cu Manchester United.

Problemele echipei lui David Moyes vin din deplasare, unde West Ham a bifat doar o victorie si două remize.

Pentru acest meci, trupa londoneză nu va conta pe Cornet, Ings, Scamacca si Zouma, toți fiind accidentați.

În sezonul trecut, Newcastle și West Ham au remizat în ultima partidă directă, 1-1, la Londra, după ce londonezii se impuneau cu 4-2 pe St. James Park.

Web design © 2024 Știrea ta