Novak Djokovic si Jelena Djokovic

Cum și-a sărbătorit Novak Djokovic soția. VIDEO spectaculos cu fostul lider ATP

Novak Djokovic a avut, pe 17 iunie, motiv de sărbătoare. Soția sa, Jelena, a împlinit 38 de ani, fiind cu un an mai mare decât campionul sârb.

Cunoscut ca fiind un soț perfect, Nole nu a ratat niciun moment pentru a-și exprima recunoștința pentru contribuțiile soției sale. Astfel, Novak a dat o petrecere la Belgrad, unde i-au fost alături prietenii și familia, în care nu a ratat momentul să-i dedice soției sale o melodie.

Cum și-a sărbătorit Novak Djokovic soția. VIDEO spectaculos cu fostul lider ATP

Un fan de încredere al lui Djokovic a filmat momentele de tandrețe și a postat un clip pe platforma lor X.

Mai târziu, Jelena Djokovic a impărtășit și ea același clip pe pagina sa oficială de Instagram, arătând cât de mult i-a plăcut momentul.

„La mulți ani celei mai grozave soții, mame, prietene, partenere, lider, profesor, pe care mi-aș putea dori. Partenera mea dublă pe viață, Jelena”, a scris legenda sârbă a tenisului, alături de o poză adorabilă cu soția sa, pe profilul oficial de Instagram al sârbului.

Cum și-a sărbătorit Novak Djokovic soția. VIDEO spectaculos cu fostul lider ATP

Fostul liderul mondial se află în vacanță și se recuperează, după operația suferită în timpul turneului de la Roland Garros.

Novak și Jelena, căsătoriți din 2014 

Novak și Jelena sunt căsătoriți de 10 ani. S-au cunoscut la un liceu din Belgrad, în 2005. Drumurile aveau să li se despartă câţiva ani, pentru ca în 2014 să se căsătorească în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc pe o insula din Muntenegru. În același an, a venit pe lume primul lor copil, un băiețel pe nume Stefan. Fiica lor, Tara, s-a născut în septembrie 2017.

În prezent, Jelena este director al Fundației Novak Djokovic, care ajută copiii defavorizați și promovează educația în Serbia, ea conducând și revista “Original”.

Web design © 2024 Știrea ta