Denver Nuggets va juca finala NBA în premieră

Denver Nuggets a câștigat și al 4-lea meci consecutiv în finala Conferinței de Vest (semifinala), împotriva lui Los Angeles Lakers, și va juca, în premieră, finala NBA, după 55 de ani de existenţă şi 4 semifinale pierdute.

Acest meci a fost și cel mai echilibrat, elevii lui Mike Malone reușind victoria la limită, cu 113-111.

Nikola Jokic și-a condus ofensiva din teren cu un nou Triple-Double (30 puncte, 14 recuperări și 13 pase), în timp ce Jamal Murray a venit cu alte 25 de puncte pentru a zdruncina defensiva lui Lakers. Cu 27.8 puncte, 14.5 recuperări și 11.8 pase decisive, Jokic a fost numit MVP-ul finalei Conferinței de Vest.

În pofida celor 40 de puncte reușite de LeBron James, pe lângă cele 10 recuperări și 9 pase decisive, cei de la Lakers n-au reușit să prelungească istoria acestei finale a Conferinței de Vest.

Reprezentanta Estului se va decide între Miami Heat și Boston Celtics, finală condusă până acum autoritar de Heat, cu 3-0 la general.

În meciul al 4-lea, Miami este cotată cu 1.85, la Superbet, să câștige partida (inclusiv prelungiri), în vreme ce Boston beneficiază de cota 2.00 (inclusiv prelungiri) să reducă scorul la general.

Web design © 2024 Știrea ta