Educatoare din Iași, descoperită pe videochat

Educatoare din Iași, descoperită pe videochat. Decizia luată

O educatoare angajată la o grădiniță privată din Iași a fost descoperită în timp ce se ocupa de videochat.

La aflarea veștii, directorul instituției de învățământ a pus capăt colaborării cu tânăra în cauză.

Mădălina Cioclu, o tânără la începutul carierei sale în învățământ, a fost descoperită că își desfășura activitatea ca model de videochat în timpul liber.

„Am aflat că educatoarea de la această grădiniță privată face videochat. Nu știu cât de moral și normal este acest lucru. Cel puțin, mie mi se pare imoral ca o doamnă, care educă copiii și care are grijă de ei, să practice așa ceva, deși o face noaptea, în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul liniștit la grădiniță în aceste condiții”, mărturisește un părinte, notează BZI.

Educatoare din Iași, descoperită pe videochat.
Educatoare din Iași, descoperită pe videochat.

Părinții elevilor au fost șocați și indignați de această descoperire și au solicitat directorului grădiniței să ia măsuri adecvate în acest caz. Ceea ce s-a și întâmplat.

Educatoare din Iași, descoperită pe videochat

Astfel, tinerei i-a fost întrerupt contractul de muncă, iar directorul instituției a întrerupt orice legătură cu Mădălina.

„Noi nu mai colaborăm cu ea. Recent, am văzut și noi pozele și nu mai colaborăm. E adevărat că face ce vrea în timpul ei liber, dar nu este compatibilă cu activitatea de educator”, a mărturisit Alexandra Anghel, directorul unității de învățământ.

CITEȘTE ȘI BURGER KING, DAT ÎN JUDECATĂ. CE PROBLEME ARE SANDVIȘUL WHOPPER

Web design © 2024 Știrea ta