Epicentrul motorsportului, în Piața Constituției, la APEX Speed Fest

Epicentrul motorsportului, în Piața Constituției, la APEX Speed Fest

APEX Speed Fest revine în atenția iubitorilor motorsport, cu o ediție și mai spectaculoasă, în Piața Constituției din Capitală, în weekendul 2-3 septembrie 2023.

Va fi o ediție la care organizatorul Win Tureanu Motorsport a încheiat un parteneriat cu clubul sportiv A.C.S Romanian Drift Community (RoDrift), care va organiza etapa a 4-a din cadrul Campionatului Național de Drift, clasele Pro și SemiPro, sub autoritatea Federației Române de Automobilism (FRAS), unul dintre printre partenerii evenimentului.

„APEX Speed Fest promite o experiență spectaculoasă, plină de adrenalină pentru pasionații de motorsport de toate vârstele. Pregătește-te pentru o aventură plină de adrenalină marca APEX Speed Fest!

Alătură-te comunității de pasionați de motorsport pentru un eveniment plin de acțiune ce se întinde pe două zile, unde viteza, puterea și senzațiile tari sunt în centrul atenției.
APEX Speed Fest – o adevărată experiență motorsport încorporată în cadrul unui festival ce va avea loc între 2 – 3 septembrie, în Piața Constituției (Casa Poporului). Vei avea parte de expoziții de mașini, show-uri pe circuit, activități pentru copii, oportunitatea de a experimenta un fastest lap, în dreapta unui pilot profesionist, și multe altele”, se arată pe siteul oficial al evenimentului.

Epicentrul motorsportului, în Piața Constituției, la APEX Speed Fest
Epicentrul motorsportului, în Piața Constituției, la APEX Speed Fest

„Mă bucur că APEX și RODrift au găsit o cale comună, sub umbrela FRAS, de a pune piatra de temelie pentru un festival care, sunt sigur, va deveni unul dintre cele mai mari evenimente din România. Vom fi cu toții acolo, cred că vor fi peste 100.000 de vizitatori în cele trei zile ale festivalului” – Norris Măgeanu, președintele FRAS.

Un norocos va avea șansa de a câstiga propria mașină de curse

Un norocos participant va avea șansa de a câstiga propria mașină de curse, un autovehicul pregătit pentru competiție conform fișei tehnice FIA. Câstigătorul va fi anunțat LIVE în ultima zi de festival, pe 3 septembrie. Biletele vor fi disponibile pe site-ul evenimentului, în rețeaua iabilet.ro și la caseriile evenimentului – participă la tombolă doar cei care au achiziționat cel mai târziu sâmbătă, 2 Septembrie, ora 23.59, unul din urmatoarele tipuri de bilete:

Abonament General Acces
Abonament VIP
Acces VIP 1 zi (2 Septembrie)
Acces VIP 1 zi (3 Septembrie)

*Regulamentul oficial al campaniei promoționale “Tombola APEX SPEED FEST” poate fi găsit pe site-ul oficial.

Marcile de referință ale modelelor prezente la eveniment vor fi: Mclaren, Porsche, BMW, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce. În expoziția de istorice vor putea fi admirate autovehicule pregătite pentru competiție (Lancia Fulvia, Audi S1 Grupa B, BMW 2002), dar și impresionantele modele atent restaurate sau conservate, precum Studebaker President Speedster, Studebaker Commander supranumit și “Bullet Nose”, Tatra 603, Corvette C3 1972 și Corvette C1 1957.

Delia, pe scena APEX Speed Fest

Atmosfera de festival va fi întreținută de o serie de artiști consacrați din România, precum Delia, Alina Eremia,  Grasu XXL și GuessWho.

Mai multe detalii pot fi urmărite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre WIN Tureanu Motorsport

WIN Tureanu Motorsport este o alianță a doua entități, ce dorește să promoveze motorsportul la un alt nivel în România. Unul dintre organizatori este pilotul de raliu Andrei Tureanu, ce a concurat de la puțin peste 20 de ani, iar în prezent își aduce aportul în această industrie prin divizia sa de dezvoltare de mașini de curse, cât și prin divizia de restaurări mașini oldtimer. Pasiunea pentru motorsport este împărtășită și de antreprenorul Cristi Pascu, actualul CEO al PSC Group, dezvoltatorul proiectelor imobiliare WIN cât și fondatorul galeriei de arta WIN Gallery.

Despre RoDrift

RoDrift a facut cunoscut drift-ul ca disciplină sportivă şi a atras un numar impresionant de spectatori în jurul acesteia, într-un mediu organizat: Campionatul National de Drift, cea mai mare competitie a acestui sport din regiune. Povestea RoDrift a pornit în 2014 şi datorită puterii sale, a făcut ca în doar cinci ani, un club entuziast de amatori să devină o comunitate profesională, organizată după reguli bine definite sub egida Federației de Automobilism Sportiv și a Ministerului Tineretului și Sportului.

CITEȘTE ȘI FRAȚII MAIOR, LIDERI LA JUNIOR ERC, DUPĂ RALIUL CEHIEI

Web design © 2024 Știrea ta