Viteză în Coastă Masters: 25 de piloți se întrec, în weekend, în Pasul Gutâi

UPDATE. Ultimii doi concurenți au fost acceptați după publicarea inițială a listei de start, astfel că la Trofeul Baia Mare se vor întrece 25 de concurenți.

LISTA DE START AICI

––––

Etapa a 3-a din cadrul Trofeului Național de Viteză în Coastă Masters, care se va desfășura în Pasul Gutâi, va avea la start 23 de piloți, conform fras.ro.

„Trofeul Baia Mare” este organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS), în parteneriat cu ACS Auto Blic, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș, al Primăriei Municipiului Baia Mare, Primăriei orașului Baia Sprie și companiei Vital.

Viteză în Coastă Masters: Pițigoi, Leu, Ciovică și France, la start

Printre cei care vor lua startul se numără Alexandru Pițigoi și Mihai Leu, principalii favoriți la câștigarea Categoriei I, respectiv Octavian Ciovică și Jerome France, care împart fotoliul de lider provizoriu de la Categoria a II-a.

Etapa se va desfășura pe drumul național DN18, care leagă municipiul Baia Mare de Maramureșul istoric, pe o distanță de 5400 de metri. Prin urmare, traficul rutier va fi închis de-a lungul celor două zile intre orele 7.00 si 19.00.

Prezentarea oficială va avea loc vineri seară, de la ora 20:00, în Piața Libertății din Baia Mare, iar sâmbătă, începând cu ora 10:00, se vor desfățura 2 manșe de recunoașteri și 2 de antrenamente.

Duminică, începând cu ora 10:00, sunt programate ultimele două manșe de recunoaștere, iar de la ora 13:30 vor debuta manșele de concurs, transmise în direct pe canalele Prima Sport, dar și canalul de YouTube al Federației Române de Automobilism Sportiv.

Intervalele orare în care se impun restricțiile de liberă circulație sunt următoarele:
• 09:00 – 18:00 – Sâmbătă, 26 August 2023
• 09:00 – 18:00 – Duminică, 27 August 2023

CITEȘTE ȘI Epicentrul motorsportului, în Piața Constituției, la APEX Speed Fest

Viteză în Coastă Masters: 23 de piloți se întrec, în weekend, în Pasul Gutâi
Viteză în Coastă Masters: 23 de piloți se întrec, în weekend, în Pasul Gutâi
Web design © 2024 Știrea ta