„EUROPA ȘI MASONERIA 2023”. Conferință de prestigiu organizată de Marea Lojă a Italiei ALAM Regiune România

Sâmbătă, 14 octombrie 2023, ora 10:30, în sala „Ferdinand” din incinta Primăriei Arad, se va desfășura o conferință de marcă organizată de Marea Lojă a Italiei ALAM Regiune România cu tema „EUROPA ȘI MASONERIA 2023”. 

Evenimentul este așteptat să fie un moment de reflecție și dezbatere profundă asupra rolului masoneriei în contextul european contemporan.

„EUROPA ȘI MASONERIA 2023”

La conferință vor participa personalități notabile din lumea masoneriei, printre care Suveran Mare Comandor Marele Maestru Luciano Romoli de la Gran Loggia D’italia Antichi Liberi e Accettati Muratori Obbedienza di Piazza del Gesù, Palazzo Vitelleschi, Roma. De asemenea, vor fi prezenți Zecheru Vasile, Natașa Alina Culea și Basil Mureșan, membri importanți ai comunității din România.

Tema evenimentului, „EUROPA ȘI MASONERIA 2023”, va aduce în discuție subiecte de actualitate privind contribuția masoneriei la dezvoltarea societății și la promovarea valorilor europene. Participanții vor avea ocazia să discute și să împărtășească idei cu privire la rolul masoneriei în promovarea păcii, a libertății și a toleranței într-o Europă în continuă schimbare.

„EUROPA ȘI MASONERIA 2023”. Conferință de prestigiu organizată de Marea Loja a Italiei ALAM Regiune România

Evenimentul se anunță a fi un moment deosebit de important pentru cei interesați de istoria și influența masoneriei în lumea contemporană.

Pentru mai multe informații și pentru a solicita acreditări de presă, vă rugăm să accesați e-mailul romania@granloggia.it sau nr. de telefon 0040 722 405720

Despre Marea Lojă a Italiei ALAM Regiune România 

Marele Loja a Italiei ALAM Regiune România este o organizație masonică cu sediu filiala romana della Gran Loggia d’Italia ALAM dedicată promovării valorilor masonice și contribuției lor la societate. Cu membri dedicați din întreaga țară, organizația se implică activ în proiecte de caritate și în dezvoltarea spirituală a membrilor săi, promovând idei precum libertatea, fraternitatea și toleranța.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.granloggiaditalia.eu/

Web design © 2024 Știrea ta