Mihnea Vasiliu, fostul director al publicației Libertatea, a murit

Mihnea Vasiliu, fostul director al publicației Libertatea a murit, joi, la hotelul Ramada, din Capitală.

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă. Potrivit anchetatorilor, acestuia i s-ar fi făcut rău în fața recepției hotelului Ramada, din Sectorul 1. Mihnea Vasiliu a făcut parte din echipa de management al Realitatea Caţavencu timp de patru ani, până s-a alăturat Ringier România, în calitate de general manager.

La fața locului au ajuns mai multe ambulațe dar și echipaje ale Secției 2 Poliție. Dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului Omoruri care au deschis un dosar de moarte suspectă.

„Vă dăm o veste dureroasă, care ne așază pe toți în inima unei tragedii. Mihnea Vasiliu, fostul nostru coleg și lider, a murit astăzi, 27 iulie 2023, în București. În vârstă de 57 de ani, el a suferit o moarte fulgerătoare, iar medicii, care au răspuns apelului la 112 dat de cei din locul public unde Mihnea Vasiliu se afla, recepția Hotelului Ramada, pentru ceea ce părea a fi un atac de cord, nu au reușit să-l resusciteze”, au transmis colegilor CEO-ul companiei Ringier din România, Dan Puică, și jurnalistul Cătălin Tolontan.

Decesul vine la scurt timp după ce Mihnea Vasiliu, general manager de peste 12 ani al grupului de presă Ringier România, ar fi decis să se retragă.

Mihnea Vasiliu, experienţă de peste 30 de ani în managementul de media

A început în 1992, ca CEO al Media Pro România, grup care îngloba operaţiunile de publishing, tipografie, cinema, producţie TV şi distribuţie. A fost timp de 14 ani în fruntea companiei fondată de omul de afaceri Adrian Sârbu.

În 2007 s-a alăturat grupului Realitatea Caţavencu, ca director adjunct. A făcut parte din echipa de management al Realitatea Caţavencu timp de patru ani, până s-a alăturat Ringier România, în calitate de general manager.

Web design © 2024 Știrea ta