my Geisha, o nouă gamă de produse + reduceri de până la 35%

my Geisha, o nouă gamă de produse + reduceri de până la 35%

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, aniversează șase ani de la deschidere, ocazie cu care a pregătit o mulțime de surprize, informează retail.ro.

În perioada 1-4 martie, până la 35% reducere și un cadou special: un parfum reîncărcabil pouch size cu o aromă surpriză, online și în magazine, la cumpărături de peste 470 lei. BONUS: voucher cadou la orice achiziție.

my Geisha, o nouă gamă de produse + reduceri de până la 35%

De asemene, retailerul va lansa pe 8 martie o gamă nouă: Time Rewind. Crema și serumul Time Rewind au o acțiune anti-îmbătrânire complexă, minimizează liniile fine și ridurile, oferind un aspect întinerit. Bazată pe Tehnologia Natural SW, formula reactivează hidratarea și strălucirea naturală a pielii, ceea ce o recomandă ca o soluție eficientă indiferent de vârstă.

my Geisha, o nouă gamă de produse + reduceri de până la 35%

În toată această perioadă, toate magazinele my Geisha își vor întâmpina clienții cu o atmosferă festivă, pentru a celebra cum se cuvine #6anidemyGeisha.

În portofoliul my Geisha se numără branduri coreene de skincare, precum Hanskin, Shangpree, Accoje & Beaudiani, branduri premium exclusive „Made in France”, precum Pier Auge, brandul polonez vegan Stara Mydlarnia, Ebanel și, nu în ultimul rând, propriul brand de parfumerie și îngrijirea pielii: my Geisha Perfumes și my Geisha Skincare.

Brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

my Geisha, o nouă gamă de produse + reduceri de până la 35%

my Geisha – Your essence of confidence

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum.

Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 11 țări, cu peste 50 de magazine (România, Franța, Spania, Italia, Germania, Austria, Bulgaria, Regatul Unit, Ungaria, Elveția și Qatar).

Cu my Geisha te bucuri de experiența shoppingului exclusivist: pătrunzi în universul brandurilor premium de îngrijire a pielii, coreene sau “Made in France”, și a parfumurilor orientale ce captează toată atenția, îți definesc stilul, învăluindu-te în eleganță și rafinament. my Geisha transformă orice zi banală într-una senzațională!

“Sper ca my Geisha să vă ajute să descoperiți în voi frumusețea, încrederea, senzualitatea și puterea pe care geishele le poartă cu atâta naturalețe. Pentru că dincolo de mai multe arome puse împreună, my Geisha este o poveste. O poveste care sper să te ajute și pe tine, să o scrii pe a ta!” Denisa Tănase CEO & Founder.

CITEȘTE ȘI Asia Express 2024. Cine sunt concurenții sezonului 7 – „Drumul Zeilor”

Web design © 2024 Știrea ta