Next Gen Finals 2022: Nakashima – Lehecka, finala turneului de la Milano

Americanul Brandon Nakashima (21 de ani) il va intalni pe cehul Jiri Lehecka (20 de ani) in finala turneului masculin ATP Next Gen, care reuneste la Milano cei mai buni jucatori din circuitul profesionist sub 21 de ani.

La Betano, Nakashima este cotat cu 1.33 sa-si treaca in palmares titlul, in vreme ce Lehecka beneficiaza de cota 3.35 pentru aceeasi performanta.

In semifinale, Brandon Nakashima (49 ATP, favorit 4), care a fost semifinalist la editia trecuta, s-a impus, vineri, in fata britanicului Jack Draper, cu 4-3 (6), 1-4, 4-2, 4-3 (5).

In 2022, americanul are sferturi de finala la Sydney, sferturi de finala la challengerul din Surbiton, sferturi de finala la s’Hertogenbosch, sferturi de finala la Atlanta, sferturi de finala la Los Cabos, titlu la San Diego si sferturi de finala la Florenta.

De partea cealalta, Jiri Lehecka (74 ATP, favorit 5) a produs surpriza, in penultimul act, impotriva elvetianului Dominic Stricker, neinvins la acel moment in turneu, cu 4-1, 4-3 (4), 2-4, 4-1.

In 2022, cehul are sferturi de finala la challengerul din Traralgon, semifinale la Rotterdam, sferturi de finala la challengerul din Santiago, finala la challengerul din Mauthausen, sferturi de finala la challengerul din Iasi, sferturi de finala la KItzbuhel si titlu la challengerul din Liberec.

Nakashima si Lehecka se vor afla la al doilea duel in turneu, dupa ce americanul s-a impus in grupa, cu 4-1, 4-3 (2), 4-2.

Web design © 2024 Știrea ta