Începe sezonul 2023-2024 din NFL. Care sunt noutățile

NFL: Sezonul 2023-2024 e gata de start! Care sunt noutățile

Sezonul 2023-2024 din NFL va cuprinde 18 săptămâni și 272 de jocuri în total, o continuare a celui mai mare sezon din toate timpurile, cel din 2021.

Anul acesta se vor vedea unele schimbări în lista televiziunilor CBS și Fox, datorită noului contract în vigoare. CBS va identifica un anumit număr de echipe pe care dorește să le transmită pentru un anumit minim de jocuri, alegând doar echipe AFC, iar Fox va face același lucru, dar cu echipele din NFC.

Jocurile pot fi, de asemenea, transformate în „Monday Night Football”, în ultimele 4 săptămâni ale sezonului, ceea ce va crește numărul de „jocuri cross flexing, duminică, între CBS și Fox.

Cel de-al 104-lea sezon al NFL va începe cu jocul de lansare a ligii, în orele de maximă audiență, Kansas City Chiefs urmând să o găzduiască pe Detroit Lions, la Arrowhead Stadium, joi, 7 septembrie, ora 20:20 (în Romania, vineri, 8 septembrie, ora 03:20).

Începe sezonul 2023-2024 din NFL. Care sunt noutățile
Începe sezonul 2023-2024 din NFL. Care sunt noutățile

 

Programul NFL din 2023-2024 va include 5 meciuri internaționale din sezonul regulat – trei în Marea Britanie și două în Germania (marcând primele jocuri NFL din sezonul regulat care vor fi găzduite la Frankfurt).

Lista internațională include jocuri în trei săptămâni consecutive, începând cu Londra, pe stadionul Wembley, în săptămâna 4, cu un meci dintre Jacksonville și Atlanta. Acțiunea de la Londra se va muta pe stadionul Tottenham Hotspur, în următoarele două săptămâni, când Jacksonville și Buffalo se întâlnesc în săptămâna 5, iar Tennessee și Baltimore se confruntă în săptămâna 6. Jaguarii sunt programați să devină prima echipă NFL care joacă două meciuri din sezonul regulat în afara S.U.A. în același sezon.

Frankfurt va găzdui, în premieră, meciuri din NFL 

Ca parte a angajamentului ligii de a juca meciuri din sezonul regulat în Germania, NFL va organiza două meciuri în 2023 pe stadionul Frankfurt, pe stadionul lui Eintracht Frankfurt, după ce a jucat meciul inaugural din Germania, sezonul trecut, la München. În săptămâna 9, Kansas City se confruntă cu Miami, iar în săptămâna 10, Indianapolis întâlnește New England pentru a încheia meciurile internaționale din 2023.

Celebrarea Zilei Recunoștinței va prezenta un tripleheader joi, 23 noiembrie, cu trei meciuri de divizie. Primul joc va prezenta un derby în NFC North, Packers călătorind la Detroit pentru a-i înfrunta pe Lions. Meciul de după-amiază se va disputa intre doi rivali din NFC East, cu Washington Commanders vizitându-i pe Dallas Cowboys. Festivitățile Zilei Recunoștinței se vor încheia cu o confruntare a diviziei NFC West, 49ers călătorind la Seattle pentru a-i înfrunta pe Seahawks pe NBC.

Cele 32 de echipe ale NFL vor juca fiecare 17 meciuri pe parcursul a 18 săptămâni, iar rundele în care două echipe se vor odihni (bye week) vor începe în săptămâna 6 și se vor termina în săptămâna 14.

CITEȘTE ȘI ATP A DECIS SĂ OFERE SALARII JUCĂTORILOR DIN TOP 250

Web design © 2024 Știrea ta