Ofertă turistică inedită: croaziere alături de pisici

În Singapore a fost lansată o ofertă turistică inedită: stăpânii de pisici îşi pot duce animalele de companie în croaziere luxoase, scrie news.yahoo.com.

La bordul iahtului Royal Albatross, pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii degustă o cină alcătuită din patru până la şapte feluri de mâncare şi admiră apusul soarelui.

Operatorul iahtului a lansat, în august, croazierele pentru feline, în urma succesului croazierelor destinate câinilor.

Ofertă turistică inedită: croaziere alături de pisici

Timp de două ore şi jumătate, circa 15 pisici şi 130 oameni navighează de-a lungul coastelor insulei turistice Sentosa, în timp ce la orizont se prefigurează ţărmul Singapore şi focuri de artificii.

„Cred că se simt bine (…), apreciază priveliştea şi impresia de libertate, îmi imaginez”, a spus Marissa Ng, de 28 de ani, care lucrează în domeniul resurselor umane.

Ofertă turistică inedită: croaziere alături de pisici

Ambarcaţiunea a găzduit peste 2.000 de câini la bord din anul 2001. Numeroase bilete pentru croaziere destinate pisicilor, la preţul de 225 de dolari Singapore biletul (166 dolari americani), au fost vândute deja.

Oferta turistică pentru pisici, diferită de cea destinată câinilor

În timp ce câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri, proprietarii felinelor primesc mâncare pentru animalul de companie la pachet, întrucât felinele se abţin deseori de la mâncare atunci când nu sunt într-un mediu familiar.

Compania Tall Ship Adventures spune că a consultat experţi şi asociaţii precum Societatea pentru prevenirea cruzimii faţă de animale pentru a le putea astfel furniza cea mai bună experienţă posibilă.

Ca măsură de precauţie, pisicile poartă ham şi sunt ataşate în permanenţă. Trebuie totodată să fie vaccinate şi sterilizate.

Mahmud, un motan de patru luni, pare calm, deşi este prima dată când poartă un ham. Îşi face siesta în spatele stăpânilor care se pregătesc să cineze. „Este un moment potrivit de petrecut în familie, întrucât l-am adoptat recent pe Mahmud”, a explicat Aziana Aziz, de 41 de ani, profesoară, aflată la bord alături de soţ şi copil. „Apreciază (…), este curios, se uită peste tot, aşadar, da, cred că este o pisică fericită”.

CITEȘTE ȘI O Curte de Apel a dispus restricţionarea pilulei de avort

Web design © 2024 Știrea ta