Nicușor Dan știe câți bucureșteni îl vor vota: „Dacă dreapta se uneşte, altfel câștigă PSD”

Nicuşor Dan, Primarul general al Municipiului Bucureşti, a dezvăluit rezultatele unor sondaje de opinie privind alegerile locale de anul viitor pentru Primăria Capitalei.

Conform edilului, sondajele ar arăta că, dacă ar candida independent, ar avea votul a 23% dintre bucureşteni.

„În condiţiile unei susţineri din partea tuturor partidelor de dreapta, depăşesc 40%”, a spus Nicușor Dan, care avertizează că în situația în care dreapta nu merge împreună la alegeri, PSD va câștiga.

Nicușor Dan știe câți bucureșteni îl vor vota: „Dacă dreapta se uneşte, altfel câștigă PSD”

„Paradigma alegerilor locale în Bucureşti este dacă dreapta se uneşte sau nu se uneşte. Dacă dreapta se uneşte, câştigă dreapta, dacă dreapta nu se uneşte, câştigă PSD-ul.

În ultimul sondaj pe care l-am văzut, bucureştenii care m-ar vota pe mine, ca independent, în condiţiile în care toate partidele îşi pun candidat, sunt 23%. În condiţiile unei susţineri a unei părţi din partidele de dreapta merg la 35%, în condiţiile unei susţineri din partea tuturor partidelor de dreapta depăşesc 40%, cam ăsta este sondajul.

De fapt, dincolo de persoana mea, că asta este chestiunea fundamentală: dacă o să avem un primar de dreapta, împreună cu o coaliţie care să-l susţină, sau dacă o să avem un primar PSD. Asta este ecuaţia, dincolo de o persoană sau alta. Eu sunt optimist că o să fim în ipoteza fericită în care o să avem un primar de dreapta, care o să ducă bani către chestiunile serioase”, a afirmat Nicuşor Dan, joi seară, în cadrul unei emisiuni la TVR Info, informează news.ro.

Nicușor Dan știe câți bucureșteni îl vor vota: "Dacă dreapta se uneşte, altfel câștigă PSD"

Edilul s-a arătat „foarte mulţumit” de relaţia cu PNL, USR şi PMP, formaţiuni care îl susţin în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), el arătând că, exceptând unele „sincope” care au existat şi care au fost „foarte puţine” şi „insignifiante”, lucrurile în CGMB au mers „foarte bine din punct de vedere administrativ”, în ceea ce priveşte colaborarea dintre cele partide şi susţinerea pe care acestea i-au acordat-o, mai informează news.ro.

Întrebat care sunt atuurile sale pentru a fi susţinut şi pe viitor de formaţiunile de dreapta, Nicuşor Dan a răspuns că „e o primărie complicată” şi „cineva care e deja acolo nu mai pierde timpul să înveţe toate relaţiile” care sunt între diversele instituţii.

El a invocat, de asemenea, ideea continuităţii unor proiecte, spunând că proiectul la care ţine cel mai mult este cel legat de liniile de tramvai.

CITEȘTE ȘI „AM ȘI EU RĂBDAREA MEA!”. MARCEL CIOLACU AMENINȚĂ PNL CU DEMISIA

Web design © 2024 Știrea ta