Portugalia – Spania, meciul zilei in Liga Natiunilor

Portugalia si Spania se vor intalni, intr-o partida din Grupa 2- Liga A din Liga Natiunilor, marti, 27 septembrie, de la ora 21:45, pe Estadio Municipal din Braga.

Portugalia este cotata cu 1 sa obtina victoria, la Unibet, in vreme ce succesul Spaniei beneficiaza de cota 2.

Este o partida extrem de importanta pentru cele doua nationale, avand ca locul 1 in grupa si accederea in play-off. Inaintea acestui duel, Portugalia are 10 puncte si poate termina pe prima pozitie daca obtine cel putin o remiza, in vreme ce Spania are 8 puncte si poate terminat prima prima in grupa doar cu o ultima victorie.

In meciul precedent, Cristiano Ronaldo s-a accidentat serios in Cehia, unde lusitanii s-au impus cu 4-0 si in urma caruia au trecut in clasament peste Spania, care a pierdut, surprinzator, acasa, cu Elvetia, scor 1-2. Chiar daca si-a spart nasul, e de asteptat, totusi, ca CR7 sa fie titular si impotriva Spaniei.

Pe langa succesul de la Praga, Portugalia a obtinut victorii cu Elvetia, acasa, scor 4-0, cu Cehia, acasa, scor 2-0 si a suferit un singur esec, in Elvetia, scor 0-1.

De partea cealalta, Spania arata de nerecunoscut la nivel de echipe nationale. Pe lânga remiza din tur, de la Sevilla, cu Portugalia (1-1), elevii lui Luis Enrique au terminat la egalitate si in Cehia, acolo unde au marcat golul de 2-2 in minutul 90, iar in ultima etapa au pierdut acasa cu Elvetia, 1-2. Pe langa aceste doua rezultate, elevii lui Luis Enrique au castigat in Elvetia, cu 1-0 si cu Cehia, acasa, scor 2-0.

in ultimele 10 meciuri directe, Portugalia a câstigat de doua ori, Spania s-a impus in trei intâlniri, iar de cinci ori scorul a fost egal, 4 dintre acestea inregistrandu-se in ultimele 4 dueluri.

Echipe probabile

Portugalia: Costa – Dalot, Dias, Pereira, Cancelo – Neves, Palhinha, Fernandes – B. Silva, Ronaldo, Leao

Spania: Simon – Carvajal, Garcia, Torres, Alba – Koke, Rodri, Pedri – Sarabia, Morata, Torres

Lasă un răspuns

Web design © 2024 Știrea ta