Primul Trailer GTA VI a fost lansat cu 13 ore mai devreme

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Grand Theft Auto, la 10 ani de la lansarea capitolului 5: primul trailer pentru noul GTA VI a fost lansat luni noapte de Rockstar Games.

Dezvoltatorul a decis să publice clipul, pe contul oficial de YouTube, cu 13 ore mai devreme decât data stabilită inițial (5 decembrie, ora 16:00), din cauza scurgerilor masive de informații.

Într-o postare pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, Rockstar Games a declarat: „Trailerul nostru a scăpat, așa că vă rugăm să vizionați versiunea reală pe YouTube”.

Primul Trailer GTA VI a fost lansat cu 13 ore mai devreme

 

Chiar și asa, trailerul a primit milioane de aprecieri de la fanii jocului, notează Gamespot. Mai exact, la ora redactării acestui material, peste 46 de milioane de fani au urmărit videoul postat și peste 6 milioane l-au apreciat.

Trailerul prezintă o protaganistă feminină, Lucia, care pare să facă o serie de ilegalități pe plaje aglomerate, pe autostrăzile din oraș și în cluburi, împreună cu partenerul ei, Jason, într-un scenariu de tip Bonnie și Clyde.

Mai mult, după 21 de ani de la lansarea GTA Vice City, acțiunea revine în copia orașului Miami și nu numai.

GTA VI promite sa fie o continuare grandioasă a francizei, păstrând elementele controversate care au definit seria, dar aducând noi inovații și surprize pentru jucători. Asteptările sunt ridicate, iar fanii din întreaga lume sunt nerăbdători să exploreze lumea virtuală extinsă și plină de viață pe care GTA VI o promite.

CITEȘTE ȘI A PLĂTIT 7000 DE EURO PE UN SANDVIȘ DE NICI 8 EURO: „OOOO, DOAMNE!”

Web design © 2024 Știrea ta