Tom Brady

Retragerea lui Tom Brady. De data asta decizia este definitivă!

Tom Brady, 45 de ani, a anunțat că se retrage din fotbalul american, după ce quarterback-ul celor de la Tampa Bay Buccaneers își anunțase retragerea și la finalul sezonului trecut.

Mai mult, anunțul lui Brady a venit fix în aceeași zi, 1 februarie, în care și-a anunțat prima dată retragerea, dar în 2022.

Potrivit ESPN, Tom Brady a anunțat echipa că se va retrage la ora 6 dimineața. Acest ultimul sezon 2022-2023 a fost și primul sezon al lui Tom Brady cu un record negativ în NFL, cu 8 victorii și 9 înfrângeri. În total, Brady a evoluat 23 de sezoane în NFL.

„Voi trece direct la subiect. Mă retrag, de data asta e pe bune. Știu că acest proces a fost unul important ultima oară așa că atunci când m-am trezit am decis să înregistrez și să aflați de la mine primii.

Nu va fi ceva lung. Ai la dispoziție un singur eseu emoționant despre retragere, iar eu l-am folosit deja anul trecut. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru fiecare moment în care m-ați susținut”, a spus Tom Brady într-un videoclip postat pe contul său de Twitter.

Tom Brady este jucătorul cu cele mai multe titluri, câștigând de 7 ori Super Bowl (6 titluri cu New England Patriots și 1 titlu cu Tampa Bay Buccaneers). De asemenea, Tom Brady deține și recordul de cel mai bun jucător al finalei, fiind declarat MVP în Super Bowl de 5 ori. De asemenea, TB este primul quarterback ce a depăşit bariera de 100.000 de yarzi din pase în NFL.

Ultima partidă a lui Tom Brady a fost cea dintre Tampa Bay Buccaneers și Dallas Cowboys, pe 16 ianuarie, câștigată de echipa din Texas cu 31-14, în runda wildcard a play-off-ului NFL.

Sezonul 2022-2023 din NFL se va încheia pe 13 februarie, atunci când Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs se vor întâlni în Super Bowl 57, pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona.

După ce a renunțat la prima retragere, soția sa, Gisele Bundchen, a cerut divorțul

Brady şi-a mai anunţat retragerea și în urmă cu un an, însă atunci a revenit după 40 de zile, spunând că încă mai are de rezolvat unele lucruri. Numai că revenirea lui în activitate s-a soldat atunci cu un divorț răsunător, în octombrie 2022, după 13 ani de căsnicie. Motivul pentru care soția sa a intentat divorțul a fost tocmai faptul că Tom revenise în activitate, deși sotiei si copiilor le promisese ca nu se va intampla asta.

Cei doi erau căsătoriţi din februarie 2009 şi au împreună doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), din relaţia cu Bridget Moynahan.

Web design © 2024 Știrea ta