Scotia – Ucraina, meciul zilei in Liga Natiunilor

Scotia – Ucraina isi disputa, miercuri, 21 septembrie, restanta din etapa a 2-a a grupei 1 – Liga B din cadrul Ligii Natiunilor, de la ora 21:45, pe Hampden Park din Glasgow.

La Unibet, Scotia este cotata cu 2.70 sa obtina victoria, succesul Ucrainei beneficiaza de cota 2.95, iar pentru ca ambele echipe sa marcheze avem cota de 2.02.

Cele doua reprezentative ar fi trebuit să se intalneasca pentru acest meci pe 5 iunie, dar oaspeţii au jucat la acea data finala play-off-ului pentru calificarea la CM 2022 din Qatar, cu Tara Galilor (0-1).

Interesant este ca in semifinalele din acelasi play-off Ucraina s-a impus cu 3-1 in fata Scotiei, meci disputat tot pe Hampden Park din Glasgow, in prima zi a lunii iunie, scotienii ratand, astfel, participarea la turneul final din Qatar (20.11.2022 – 18.12.2022).

Scotia ocupa locul 2 in grupa, cu sase puncte din trei meciuri: 2-0 cu Armenia, 0-3 in Irlanda si 4-1 cu Armenia. Trupa lui Stephen Clarke a inscris in 11 din ultimele 12 partide, dar in 5 din precedentele 6 a primit gol.

Andy Robertson, John Souttar, Liam Cooper si Ross Stewart nu vor evolua, dar Scott McTominay, John McGinn sau Che Adams sunt printre numele importante care se vor afla pe teren.

De partea cealalta, Ucraina este liderul neinvins al grupei, cu sapte puncte acumulate tot dupa trei partide: 1-0 in Irlanda, 3-0 cu Armenia si 1-1 in Irlanda. Elevii lui Oleksandr Petrakov au inscris in 12 din ultimele 13 meciuri, dar au si incasat gol in 15 din precedentele 18.

Oleksandr Zinchenko, Mykola Shaparenko si Eduard Sobol se afla printre cei cu probleme si au sanse mici sa evolueze, dar Ruslan Malinovskyi, Andriy Yarmolenko sau Roman Yaremchuk vor fi pe teren.

Echipe probabile:

Scotia: Gordon – Hendry, Hanley, McKenna – Patterson, McGinn, McGregor, Tierney – Fraser, Adams, Christie

Ucraina: Lunin – Karavayev, Zabarny, Matviyenko, Mykolenko – Kovalneko, Sydorchuk, Malinovskyi – Yarmolenko, Yaremchuk, Mudryk

Lasă un răspuns

Web design © 2024 Știrea ta