Calea Floreasca are sens sens unic din 14 august

Sens unic pe Calea Floreasca și strada Radu Beller din Capitală

De luni, 14 august, bucureştenii vor beneficia de rute mai rapide de circulaţie, pe axa Centru – Nordul Capitalei, transmite Primăria Capitalei, după ce Calea Floreasca şi strada Radu Beller au devenit străzi cu sens unic.

„Atât pe strada Radu Beller, cât şi pe Calea Floreasca, Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, a implementat un sistem rutier de sensuri unice, cu două benzi pe sens pentru traficul rutier general, benzi unice pentru STB (cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor), benzi pentru biciclete, dar si locuri de parcare”, a declarat Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Capitalei.

RADU BELLER ȘI CALEA FLOREASCA, STRĂZI CU SENS UNIC

Astfel, pe strada Aviator Radu Beller, pe tronsonul cuprins între strada Popa Marin şi Piaţa Dorobanţilor, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Popa Marin spre Piaţa Dorobanţilor, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.

Pe Calea Floreasca, pe tronsonul cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi strada George Călinescu, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Ştefan cel Mare spre George Călinescu, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.”

Web design © 2024 Știrea ta